İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar alırken silikon sütyen mi demeliyim ?

Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınn :KK43: Eğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım :KK43: cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???
aaa bende var bundan 2 yıl önce almıştım,ben hani meşhur bir gitt......diye bir satış sitesi var ya kargo dahil 15 tl ye almıştım,ama geçen sene penti de görmüştüm,yani penti satıyor.:KK66:

Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınn :KK43: Eğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım :KK43: cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???

merhaba arkadaşım kompedan da bulabilirsin fiyatını hatırlamıyorum tam olarak ama 20-25 arası bişiydi..

Geçen sene yeni inciden 40 tl ye almıştım.çarşıda normal bi mağazada bulunuyordu.

Valla yillar once gencken boyle seyler yoktu piyasada. asiri dekolte elbiseme de sutyen olmazdi.

Bildigin yara bandiyla bantlamistim ben. 4 5 kerede yaptim. 10 yara bandi 1 liraaa.

Ama o elbiseyle baska planlarim var diorsan gideceksin o paralari vereceksin.

Back
X