- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
öyle demeyince kimse bakmaz. ama ben başlığa kızlar silikonlu sütyen arıyorum desem kimse bakmaz böyle dedim çünkü hem acil hemde hemen cevap alabilmek için :)
Bi akıllı sensin herhalde kardeş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle demeyince kimse bakmaz. ama ben başlığa kızlar silikonlu sütyen arıyorum desem kimse bakmaz böyle dedim çünkü hem acil hemde hemen cevap alabilmek için :)
Fışkırmasın diye silikon başlık kullanıyormuş.Bi akıllı sensin herhalde kardeş.
Bu gülüşü kaç paraya aldın
aaa bende var bundan 2 yıl önce almıştım,ben hani meşhur bir gitt......diye bir satış sitesi var ya kargo dahil 15 tl ye almıştım,ama geçen sene penti de görmüştüm,yani penti satıyor.Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınnEğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım
cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???
Terleyince düştügünü hayal ettimPentidede var loyadada fiyatlar değişiyodu ama terleyınce dusuyomus bunlar bılgın olsun..
Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınnEğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım
cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???
aa hangi mağaza o canım ?5 tlye gördüm ben bunu bi mağazada
peki kompedan nerede ?merhaba arkadaşım kompedan da bulabilirsin fiyatını hatırlamıyorum tam olarak ama 20-25 arası bişiydi..
Hani acildi hâlâ arıyorsunaa hangi mağaza o canım ?
nasıl yani ?Hani acildi hâlâ arıyorsun![]()
merhaba aradaki mesajları okumadım ama ankaradaysan bahçelievler 7. cad. kompedan varpeki kompedan nerede ?