- Konu Sahibi elifcik_45
Merhaba kızlar bayram alış verişe çıkıcaz inşallah bu hafta nişanlımla ama ne alıcam bilmiyorum ya 40-42 beden giyiyorum
tesettürlü biriyim daha ince göstericek kıyafetler giymek istiyorum bana tavsiye verir misinizz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok pardesü giymiyorum genelde kap giyerim yada uzun tunikler. bayram yaza denk geldiği için tunik düşünüyorum ama nasıl bişi alıcam bilmiyorum ya. belimi ince göstericek bişiler istiyorum ama ne tarz bilemiyorum![]()
şu belden kemerli olanlar nasıl olur sence ince kemerli olanlar var yaSıyah belden oturtmalı tunık al o zaman
Icıne korse de takarsınn![]()
ya ince derken zaten kusur örtenlerden bahsediyorum ya siyah düşündüm ama bu sıcaklarda siyah olur mu bilmem ?
şu belden kemerli olanlar nasıl olur sence ince kemerli olanlar var ya
çok beğendim bunuu :)Aksıne kalın kemerlı olsun ...
Bak soyle bırsey olabılır mesela hos bencee![]()
çok beğendim bunuu :)
malesef belim çok ince değil o yüzden yüksek bel pek tercih etmiyorum. kısaca şu tunik tarzı giyersem dar ve penye olmayan ipek tercih edicemlastikli kumaşlardan ve çok dar kıyafetlerden uzak durun. kumaşı çok elastik olmasın ve vücudunuza yapışmasın. bol uçuş uçuş rengarenk gömlekleri eteğinizin belinin içine sokabilirsiniz. üstünüze dar giyerseniz kilolu durursunuz.
lacivert tunik + yavruağzı veya bebe pembesi eşarp + pudra tonlarında bir çanta
koyu yeşil tunik + hardal eşarp + krem çanta
beliniz çok kalın değilse, yüksek bel etek, üstüne belini içine sokacağınız gömlek,
beliniz kalınsa düşük bel kot etek üstüne salaş gömlek,beli dışarda...
Eki Görüntüle 766664
Eki Görüntüle 766665
aşağıdaki gibi fırfırlı ve dar gömlekler çok kilolu gösterir.
Eki Görüntüle 766666
aşağıdaki gibi keten, saten, ipek gibi kumaşlardan tunik giyip belinden daraltan ipli modeller kusurları örter.
Eki Görüntüle 766667
bol salaş gömlekle beli yukarda ve dar olan etek güzel durur.
Eki Görüntüle 766668
tunik giyiyorsanız altına bol etek gibi bir pantolon giymeyin. ya salaş ipek veya keten bir pantolon ya da kumaş düz kesimli sade çok yapışmayan ama dar bir pantolon. yani etek gibi durmasın. çok iri durursunuz.
teşekkür ederim dikkate alıcam dediklerini çok sağolBirkaç tiyoda benden, yaz mevsimi, siyah veya koyu renkler giymek sıkıcı olabilir, üstelik yaz mevsimine uygun bir sürü cıvıl cıvıl kıyafet varken, eğer açık renk tercih edecekseniz aynı rengin farklı tonlarından oluşan bir kombin yapın, aynı rengin farklı tonlarını kombinlemek sizi olduğunuzdan daha zayıf ve uzun gösterir, eğer desenli bir tunik düşünüyorsanız iri desen yerine renkli küçük desenlileri tercih edin, kilonuz üst kısımlarda toplanmışsa düz renkte desensiz bluzlar, tunikler tercih edin, alt kısımda desenli pantolon etekler kullanabilirsiniz ama kilonuz alt kısımda toplanmışsa kalça kısmı genişse o zaman koyu renk etek, pantolon üzerine canlı renklerde bluzlar giyin, bol paça pantolonlar giyebilirsiniz. Hafif topuklu ayakkabılar ve güzel gösterişli takıları da unutmayın![]()