• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alış veriş sorunu ?

malesef belim çok ince değil o yüzden yüksek bel pek tercih etmiyorum. kısaca şu tunik tarzı giyersem dar ve penye olmayan ipek tercih edicem :D altınada dar paça bir pantolon düşünüyorum zaten şal benim ayrılmazım teşekkür ederim lgin için :46:

Kilonuz yoğunlukla üst bedende toplanmışsa alacağınız tuniği çokta bol seçmeyin, bol tunikler olduğunuzdan kilolu gösterir:34:

Çapraz kesım elbise-tunık ya da kucuk desenlı renk degısımı olan bluzlar tercıh edebılırsınız

$O_42867674-15072013043742.webp

$O_26804748-18072013161514.webp

$k_33980605-18052013105234.webp

Merhaba kızlar bayram alış verişe çıkıcaz inşallah bu hafta nişanlımla ama ne alıcam bilmiyorum ya 40-42 beden giyiyorum:14: tesettürlü biriyim daha ince göstericek kıyafetler giymek istiyorum bana tavsiye verir misinizz?:59:

armineye bak özellikle online satışı var internetten modellerine de bakabilirsin

bende tesettürlüyüm dün eşim bana armineden almış bayramlık muhabbetimiz çıktı aradan.. oruçlu oruçlu çarşı pazar dolaşıp kıyafet denemek çok bunaltıyor beni..

ha buarada fiyatları da o kadar abartı değil özellikle elbiselerde güzel indirimleri var.. senin istediğin modeller de var.. tavsiye ederim

Tesettürlü değilim fakat olsam şöyle giyinmeyi tercih ederdim, görünce çok hoşuma gidiyor:

Uzun elbiseler ve ceket-özellikle kot ceket:

$timthumb.webp$Alvina+2012+65.webp$siyah-uzun-elbise-ile-uyumlu-bayan-kot-ceket-kombinleri.webp

Ya da yüksek bel uzun etekler ve gömlekler:

$alvina-etek-gömlek.webp

Back
X