Alışamıyorum :(

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Arkadaşlar, bu yıl yeni bir okula atandım ama ortama alışamıyorum. Gruplaşmışlar ben de aralarına görmek istiyorum ama olmuyor hepsi yaşça büyük. Anaokulundayım ve yeni geldim bana yardım edeceklerine (ki ben daha önce yeni gelenlere hep ettim ederim de)ama hep bi zorlamayla yardım ediyorlar çok zoruma gidiyor :(

Arkadaşlar, bu yıl yeni bir okula atandım ama ortama alışamıyorum. Gruplaşmışlar ben de aralarına görmek istiyorum ama olmuyor hepsi yaşça büyük. Anaokulundayım ve yeni geldim bana yardım edeceklerine (ki ben daha önce yeni gelenlere hep ettim ederim de)ama hep bi zorlamayla yardım ediyorlar çok zoruma gidiyor :KK43:

Daha bu ilk hafta değil mi?
Ne zaman açıldı ki?

zaten hep öyle olur. sonradan geleni dışlarlar, sanki kendileri analarının karnından orda doğdular. boşver atanmışsın ne güzel, hayatını kurtarmışsın. atanamayan binlerce insanı düşün ve kendini teselli et. onlarla da samimi olmak zorunda değilsin.

Zamanla kaynasirsiniz. Aralarına girmek için ekstra bir çaba harcamayin, kendiniz olun

zaten hep öyle olur. sonradan geleni dışlarlar, sanki kendileri analarının karnından orda doğdular. boşver atanmışsın ne güzel, hayatını kurtarmışsın. atanamayan binlerce insanı düşün ve kendini teselli et. onlarla da samimi olmak zorunda değilsin.
Ben hiç öyle olmadığımdan karşıdaki kişiden de aynı şeyi bekliyorum belkide ondan

Ben de birkac sene once calistigim okula ilk geldigimde ayni seyi yasadim ilk zamanlar. 18 kadınla birlikte calisiyorum ve beni kabullenmeleri nereden baksaniz 1 yılı aldı. Herkesle iyi olamazsiniz mizaciniza daha yakin gelen biri elbet vardır onunla muhabbet etmeyi deneyin gerisi kendiliginden gelir zaten.

Zamanla kaynasirsiniz. Aralarına girmek için ekstra bir çaba harcamayin, kendiniz olun
Canım şöyle düşün tanımadığın bi çevre yeni bir ev bunlarla başa çıkmaya çalışırken en azından okulda yürüyen sisteme adapte olmam için buna ihtiyaç duyuyorum. Öğrencilerim de 3 yaş Ve onları alıştırmaya çalışıyorum

kural 1: asla kimseyi kendin gibi sanma.
Çok haklısın
becerebilirsen bir kek yada bir pasta al ,

kaynasan kaynasır kaynasmayanda ötede dursun yoorma kafanı
Hiç görüşme vaktimiz olmuyo çocuklardan sadece bi evrak isterken bile kırk takla atıyorum yoksa samimi olayım falan demiyorum sadece yardımlaşmak istiyorum onlar istese hiç düşünmeden yardım ederim ne var nolcak sanki

Ben de birkac sene once calistigim okula ilk geldigimde ayni seyi yasadim ilk zamanlar. 18 kadınla birlikte calisiyorum ve beni kabullenmeleri nereden baksaniz 1 yılı aldı. Herkesle iyi olamazsiniz mizaciniza daha yakin gelen biri elbet vardır onunla muhabbet etmeyi deneyin gerisi kendiliginden gelir zaten.
Aslında var ama o da öğleden sonra

Back
X