Alışılmıştan kopmak !...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alışkanlıklardan kopmak bir süre acı verir ; ama bazı alışkanlıklardan vazgeçmemekte ömür boyu yaralar açar..

alıştığınız bir insandan, bir yerden kopmak o kadar zor ve acı verici ki...sizce?

Kuşum aydının dediği gibialkisalkisalkis
Biri giderse biri gelir....
deli gibi sevmek delimisin,hiç aklın yokmu senin delimisin oooo
:1closedeyes:

zor bazen imkansız gibi gözüksede...
herşey insanlar için....ve bazı şeylerin üstünü kapatmak alışılmışlıklardan uzaklaşmak zorunda öyle bi kalıyoruz ki..zamanla alışıyor insan bazen ardında bırakdığı kişilerin yokluğuna,hasrete,daha önce kopamam unutamam dediği herşeye...

Eski alışkanlıklarım malesef peşimi bırakmıyor her geçen gün onlardan ayrılmış olmam daha çok acı veriyor...
Sevmiyorum yeni hayatı hemde hiççç ben eskileri istiyorum eski günlere dönmek istiyorum...

sırf bu yüzden gidip gidip dönmelrimiz bundan değil mi

insanlar yaşanmış olan geçmişi sever ama bizi yaşatacak ilersidir

alışmış kudurmuştan beter derlerya.wala bende öleyim.alıştığım şeylerden kopmam zor oluo.çok acı çekiorumm mafoldumben

sözum meclisten dısarı baslıgı okuyunca içerigini henuz gormeden aklıma soyle bi atasozu geldi acıkcası ; alışmış kudurmuştan beterdir ..diye.

alışmak tek sevgılılık için bir kavram değil elbet..
bu çok iyi anlaşıpta bir arkadasımızla ılıskımızı kesmekte olabılır..
yada çok iyi bir kedımız ,kopegımızınde vefatından veya kaçmasından sonrakı asamada olabılır..

bence alıskanlık kım olursa olsun , iki tarafıda çok kötü etkılıyor.. hem gidenı hem kalanı.
insan hemen kendını psikopata baglıyorr.. gunes dogmus.. yagmur yagmıs kımın umru.. bu hayatta neden varsın o yoksa gibi dusunceler illakı aklımıza gelıyor ..
bir insanın hayatındakı yıkım donemlerınden biri alıstıgı bir kısının artık olmaması..

eğer o alışkanlığı yaşamak insana daha çok acı veriyosa, kopmaktan korkmamalı..hayatın değişmez kuralı olan değişime her an her zaman açık olmalı..

Neleri bırakmadım ki arkamda..
Eskiden dokunurdu, artık bi kalbim yok :))

28 yıldır yaşadığım sadece alışık olduğum şehri değil alışık olduğum her şeyi bırakıp bu şehre geldim.1 yıl oldu ama ben hala atlatamadım.herşeyi bıraktım arkam da her şeyi...

alışkanlıkları bırakmak unutmak çok zordur.. bir sigara bir yaşam tarzı bir şehir bir hayvan bir ev yada bir insan alışkanlıkları bırakmak zordur.

hemde ne zorrr ahhh ahhhh canım yanıyo içim titriyor alışkanlıklarımdan kopmak beni mahvetti ama mecburdum mantıklı olmalıydım alışkanlıklarım hala sürüyor atlatamıyorum :gitme:

hayret bu konuma saldırı, satasma, kırıcı sozler olmamıs
ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…