• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alışkanlık, ayrılık..

Günaydın...
O kadar iyi anlıyorum ki seni...
Bundan 6 ay kadar önce ben de benzer durumdaydım.

Çünkü sonu yoktu ve bu ilişki bize zarar veriyordu. Çünkü biz birbirimize ayak uydurmaya çalıştıkça daha çok yıpranıyorduk.
Sonu yoktu dedim,evlensek bile değiştiremeyeceğimiz bazı temel kavramlar yüzünden mutsuz olacağımız ortadaydı. Her nedense inatla devam ettik.
Ama bir gün ben bıçak gibi kestim.
Zordu çok zordu.
Kendimle savaştım resmen.
Onun olduğu ortamlardan uzun bir süre kaçtım. Karşılaşınca sırtımı döndüm.
Onu da üzdüm bunları yaparak biliyorum,ama çarem yoktu.
Şimdi iyiyim... Şükürler olsun...
Yapabilirsin sen de arkadaşım inan bana geç olmadan bitir,uzadıkça zorlaşır.

merhaba arkadaşlar
bi çıkmaza girdim sanki, sevgilim var 2 yıldır birlikteyiz..
2 yıl oldu ama o kadar çok anı var ki onunla büyüdüm sanki öyle hissediyorum..
şu son birkaç aydır kocaman 2 senede farketmediklerimi farketmeye başladım,
bu günlerde ben farkında bile değilken bu konular benim kafamın içinde dönüp duruyormuş meğer..
Farkediyorum ki onu ben daha çok sevişim, daha çok değer vermişim, bazen haklıyken bile haksızlığı kabullenmişim farkında olmadan öyle bi 2 seneymiş ki gözlerimde, kalbimde kör olmuş resmen ama haksızlık etmek istemem, sevdi beni biliyorum şu an benim kadar sevememiş farkediyorum ama sevdi o da...
Şimdi ayrılmak istiyorum, eskiden ayrılmak kelimesinin yanından bile geçirmezken ismimizi işte şimdi istiyorum hala seviyorum ama yapamıyorum artık yoruldum, tam zıttım o benim kişilik açısından şu ana kadar hep ben düzeltmeye çalıştım birşeyleri hiç ortak noktamız yoktu onunla, ortak noktalar ürettim, sevdiği fakat benim sevmediğim yiyecekleri yemeye başladım sevmeye çalıştım onun müzik tarzını benimsemeye çalıştım bi yerlerden uydurmaya çalıştım bizi, bu kadar zıten nasıl bu kadar sevebildim bilmiyorum.. aslında bi bakıyorumda ne kadar bencil biri,egoları var ben onu hep olduğu gibi sevdim hiçbir zaman dış görünüşü hakkında eleştirmedim fakat o beni hep eleştirdi eleştirirken espiriye bağlamalar falan, ilk zamanlar sinirimi bozuyordu sonra mizahi anlayışı bu şekilde deyip kabulettim onu böyle ama 2 sene oldu bu nasıl bir mizah anlayışıdır şimdi anlamıyorum bir türlü, bir bayan güzel olduğunu güze göründüğünü duymak, iltifat ister ilgi ister bunların hepsi ona göre çocukça. Bu bana karşı olan eleştirileri yüzünden psikolojimin bozulduğunu bile söyleyebilirim ki ağzımı açıp onca zaman boyunca tek kelime dahi etmedim kırılmasın diye kırıldım ama hiçbirini normal akılla yapmadım bunu şuan anlıyorumda. dış görünüşüme kötü diyip, tarzın yok deyip duruyordu tamam çok ta uğraşmıyorum giyimimle ama kot tişört işte günlük ne bekliyoki öğrenciyim ben, çok bol vaktim yok bunu oda oda biliyor, söyledim ya işte bencil ve ince düşünemiyor, üstüne üstün birde dışarıda gördükleri kızlardan örnekler veriyor bunun gibi giy şöyle yap, bunu giyme vs.. bir gün kavgasını yaptım bunun ben suçlu oldum yine nasıl yapıyor bilmiyorum ama sanki her zaman o haklı, başka bi zamanda oturup o nasıl haklı olur diye düşündüğümde mantıksız geliyor ama onun yanında böyle olmuyor işte.. Önemli bi konu mu bilmiyorum artık ama beni kıskanmıyor, sahip çıkmıyor,korumuyor hiç benim onu merak ettiğim gibi beni merak etmiyor.. Bunların hepsi için belli cevaplarım vardı bikaç ay önesine kadar ama artık gözlerimdeki o perde kalktı..
Tüm bunları yazdım ama bana bişekilde sevgisini hissettiriyordu buna eminim yada o değil ben hissediyordum kafam çok karışık gerçekten, üzülüyorsan ayrıl benden diyor beni kaybetmeyi göze alabiliyor bu çok canımı acıtıyor işte, aslında düşünüyorum da hep ben adım attım o sadece bana uydu ama gerçekten yoruldum artık çok uğraştım ben, hala kurtulma şansı varmı bu ilişkinin bilmiyorum ama ben artık çaba vermek istemiyorum bunu çok iyi biliyorum işte..
Ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum :( onsuz nasıl olucak bilmiyorum çok alıştım ona biz daha çok arkadaş gibiydik zaten, rahat rahat herşeyi konuşabilirdim zaten içime kapanık biriyim ondan ayrılırsam yalnız kalmaktan çok korkuyorum onu özlemekten eski güzel günleri hatırlamaktan kurduğumuz hayallerin boşa çıkmasını görmekten çok korkuyorum, ne yapacağım bilmiyorum nasıl ayrılacağım bilmiyorum..

Canım yaşın kaç acaba?

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Sen itersin o ceker gitmez ilerlemez hic birsey. Yorulursun durmazsin ama son bir gayret son bir caba...
Cok iyi bilirim alttan almayi hakliyken susmayi gururumu hice saymayi.
Neden korkak oldugum icin. Kendimden ve yanlizligimdan korktugum icin.
Ayni seyleri yasadim zaman zaman hala yasiyorum. Titiz degilim eskisi gibi korktugumu belli etmiyorum. O zaman daha degerli oluyorsun.
Erkekler egolariyla dogmus ezmeyi silip gecmeyi gozyasi dokturmeyi cok.severler......
Sonunda hep biz eksiliyoruz biz yaralaniyoruz biz kaniyoruz....
Buna musade ederek biz yanlis yapiyoruz....
umarim gozunun perdeleri sonuna kadar acilir. Ben sonunda onca cabadan sonra birseyleri yoluna soktum. Umarim hayatin hep guzel olur...

Günaydın...
O kadar iyi anlıyorum ki seni...
Bundan 6 ay kadar önce ben de benzer durumdaydım.

Çünkü sonu yoktu ve bu ilişki bize zarar veriyordu. Çünkü biz birbirimize ayak uydurmaya çalıştıkça daha çok yıpranıyorduk.
Sonu yoktu dedim,evlensek bile değiştiremeyeceğimiz bazı temel kavramlar yüzünden mutsuz olacağımız ortadaydı. Her nedense inatla devam ettik.
Ama bir gün ben bıçak gibi kestim.
Zordu çok zordu.
Kendimle savaştım resmen.
Onun olduğu ortamlardan uzun bir süre kaçtım. Karşılaşınca sırtımı döndüm.
Onu da üzdüm bunları yaparak biliyorum,ama çarem yoktu.
Şimdi iyiyim... Şükürler olsun...
Yapabilirsin sen de arkadaşım inan bana geç olmadan bitir,uzadıkça zorlaşır.

Ayrılacağım kafamda bitirdim bile, ama kalbimde bitmesi uzun sürecek gibi..

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Sen itersin o ceker gitmez ilerlemez hic birsey. Yorulursun durmazsin ama son bir gayret son bir caba...
Cok iyi bilirim alttan almayi hakliyken susmayi gururumu hice saymayi.
Neden korkak oldugum icin. Kendimden ve yanlizligimdan korktugum icin.
Ayni seyleri yasadim zaman zaman hala yasiyorum. Titiz degilim eskisi gibi korktugumu belli etmiyorum. O zaman daha degerli oluyorsun.
Erkekler egolariyla dogmus ezmeyi silip gecmeyi gozyasi dokturmeyi cok.severler......
Sonunda hep biz eksiliyoruz biz yaralaniyoruz biz kaniyoruz....
Buna musade ederek biz yanlis yapiyoruz....
umarim gozunun perdeleri sonuna kadar acilir. Ben sonunda onca cabadan sonra birseyleri yoluna soktum. Umarim hayatin hep guzel olur...

inş sende üzülmezsin artık, nasıl soktun yoluna aynı böyle bi ilişkiyse anlamıyorum ama, bana ben asla değişmeyeceğim buyum dedi üzülüyorsan ayrıl dedi ben yapamadım ki bu çok zaman önce olan bişey de değil birkaç ay önce..

Canım yorulmadan,harcanmadan,kalbini ziyan etmeden,ruhunu zedelemeden,kendine daha fazla ızdırap çektirip haksızlık etmeden ayrıl tatlım.Evet başta çok koyacak,günlerce belki ağlayacaksın ama şu "zaman herşeyin ilacı"lafı var ya inan tek çare zaman.
Acın hafifledikten sonra karşıdan bakınca boşuna kendini yıprattığını ve boşuna fedakarlık ettiğini anlayacaksın.Karşı tarafın umrunda değil belli ki.Sen de kimseye olduğundan fazla değer verme.

Belli ki bu bir kangren . Ya ipi keseceksin , ya parmağı . Seçim senin

Lütfen güçlü ol .

Unutmak kelimesi ''un''dan gelir . Birini unutmak için un ufak etmek gerekir .

Zamana birakmalisin..
Gerci ben olsam beni kaybetmeyi gözen alan birinin yaninda 5 saniye bile durmam
ama kolay degil anliyorum..
Ayrilmak zor geliyorsa birak ne olacaksa olsun hakkinda hayirlisi..

Al işte. Bir tane daha. Benimki hiç eleştiri, karşılaştırma, kıskanmama yapmazdı ama uğraşmama kısmında o kadar iyi anlıyorum ki seni.

Ne zaman, nerde buluşacağımızı hep ben planlarım (neredeyse), küser peşinden koşarım, naz yapar uğraşırım. Hatta artık adamın kendi halletmesi gereken hayatındaki kendi meselelerine de ben el atıyordum. Bazısı da böyle işte kendi kendini yönetemiyor, ille elinden tutup yaptıracaksın bir şeyleri. Bu da seni çok yorar. Beni 10 ayda yordu bile sen 2 yıl nasıl katlandın bilemiyorum.

Ben saldım, gitti, ayrıldığımızın farkında değil belki hala dönüp de mesaj atarım, nazını çekerim sanıyor saftirik. Birkaç günü var geri gelip ağlar. Sen bırak o çocuğu ha şuraya yazıyorum o da aynını yapacak.

Öyle lafta üzülüyorsan bırak demesi kolay. Benimki de diyordu. Bir daha görmeyeceğim seni, bir daha mesaj atmayacağım.
He hee ondan gülüms dedim, ertesine koşa koşa geldi

Rest çekmen lazım güzelim bu çocuğa senin de yani onsuz da yapabileceğini görmeli, kendi kendine yetebildiğini, ona bağımlı olmadığını görmeli ki elde etmek için peşinden koşsun.

Ayrıldım ilk günü sersem gibiydi, 2. gün yerin dibine batmışçasına ağladım zırladım 3. gün arkadaşım aldı beni karşısına konuştu tokat gibi çarptı lafları kendime geldim. 4. gün saçlarımı boyattım, akşam eğlenmeye çıktım bugün 5. gün oh mis gibiyim tüy gibi bitti gitti işte bu kadar :27:

Şaka bir yana ara ara elbet boşluk hissedersin ama sen çok çabalamışsın ve o oturmuş sadece. Eğer elimden gelen her şeyi yaptım yine de olmadı diyorsan pişmanlık hissetmezsin

Son düzenleme:
çok ihtiyacım var desteğe çok sağol gerçekten bi nebze daha iyi hissediyorum bunları okuyunca..

Son kararı yine sen vereceksin. İyi düşün taşın eksilerini artılarını yaz bi kağıda mesela, gözlemle ilişkini sonra uygula kararını. Çokta sevsen o dünyadaki son erkek değil mutlaka unutursun sana bu kadar acı çektiren adamı, bakarsın yeni birisi çıkar karşına seni taparcasına sever o zaman kızarsın kendine ben neden üzmüşüm ki bu kadar kendimi değmezmiş diye. Hayat kısa kendini düşün biraz.
Bence unutulmayacak aşklar yarım kalan aşklardır. Ama sizinki tükenmiş çoktan sanmıyorum unutamayacağını. Hakkında hayırlısı olsun.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Al işte. Bir tane daha. Benimki hiç eleştiri, karşılaştırma, kıskanmama yapmazdı ama uğraşmama kısmında o kadar iyi anlıyorum ki seni.

Ne zaman, nerde buluşacağımızı hep ben planlarım (neredeyse), küser peşinden koşarım, naz yapar uğraşırım. Hatta artık adamın kendi halletmesi gereken hayatındaki kendi meselelerine de ben el atıyordum. Bazısı da böyle işte kendi kendini yönetemiyor, ille elinden tutup yaptıracaksın bir şeyleri. Bu da seni çok yorar. Beni 10 ayda yordu bile sen 2 yıl nasıl katlandın bilemiyorum.

Ben saldım, gitti, ayrıldığımızın farkında değil belki hala dönüp de mesaj atarım, nazını çekerim sanıyor saftirik. Birkaç günü var geri gelip ağlar. Sen bırak o çocuğu ha şuraya yazıyorum o da aynını yapacak.

Öyle lafta üzülüyorsan bırak demesi kolay. Benimki de diyordu. Bir daha görmeyeceğim seni, bir daha mesaj atmayacağım.
He hee ondan gülüms dedim, ertesine koşa koşa geldi

Rest çekmen lazım güzelim bu çocuğa senin de yani onsuz da yapabileceğini görmeli, kendi kendine yetebildiğini, ona bağımlı olmadığını görmeli ki elde etmek için peşinden koşsun.

Ayrıldım ilk günü sersem gibiydi, 2. gün yerin dibine batmışçasına ağladım zırladım 3. gün arkadaşım aldı beni karşısına konuştu tokat gibi çarptı lafları kendime geldim. 4. gün saçlarımı boyattım, akşam eğlenmeye çıktım bugün 5. gün oh mis gibiyim tüy gibi bitti gitti işte bu kadar :27:

Şaka bir yana ara ara elbet boşluk hissedersin ama sen çok çabalamışsın ve o oturmuş sadece. Eğer elimden gelen her şeyi yaptım yine de olmadı diyorsan pişmanlık hissetmezsin
kesin ayrılacağım diyordum bugünde son bi şans versem belki şimdi anlar belki değerimi anlar belki, belki..
hiçbirşeyden haberi yok sabahtan beri mesaj attığı yok,her gün böyle akşam bi iyi geceler aşkım yazar ona da şaşırmam.. bazen iyi yönleride denk geliyo çok nadirde olsa sorar halimi hatrımı, güzel iki çift laf ederiz; ama ben artık bu nasıl ilişki? bu ilişki mi? raddesine geldim kendimce..
diyorum ki belki bu sefer ben serbest bıraksam hiçbirşey yapmasam dışarıdan bir göz gibi izlesem bizim halimizi ..
Ben bu duygularla eskisi gibi olabileceğimi hiç sanmıyorum ama olurda beni bu duygularımdan arındırırsa o zaman bir kez daha düşünülebilir belki..
O kadar çok şey var ki aklımda ama aslında şuan ne yapmam gerektiği,şansı hakedip haketmediği, nasıl ayrılacağım hakkında bildiğim tek şey; hiç bir şey bilmediğim :(
(bunların hiçbirinden haberi yok, hayat ona şuan belkide okadar rahat ki, ben burda bunları düşünürken .. Çok garip bir his .. )

kesin ayrılacağım diyordum bugünde son bi şans versem belki şimdi anlar belki değerimi anlar belki, belki..
hiçbirşeyden haberi yok sabahtan beri mesaj attığı yok,her gün böyle akşam bi iyi geceler aşkım yazar ona da şaşırmam.. bazen iyi yönleride denk geliyo çok nadirde olsa sorar halimi hatrımı, güzel iki çift laf ederiz; ama ben artık bu nasıl ilişki? bu ilişki mi? raddesine geldim kendimce..
diyorum ki belki bu sefer ben serbest bıraksam hiçbirşey yapmasam dışarıdan bir göz gibi izlesem bizim halimizi ..
Ben bu duygularla eskisi gibi olabileceğimi hiç sanmıyorum ama olurda beni bu duygularımdan arındırırsa o zaman bir kez daha düşünülebilir belki..
O kadar çok şey var ki aklımda ama aslında şuan ne yapmam gerektiği,şansı hakedip haketmediği, nasıl ayrılacağım hakkında bildiğim tek şey; hiç bir şey bilmediğim :(
(bunların hiçbirinden haberi yok, hayat ona şuan belkide okadar rahat ki, ben burda bunları düşünürken .. Çok garip bir his .. )

Sen kendini yoruyorken o oturduğu yerden keyif yapıyorsa bırak gitsin. Öldürmüyor merak etme üzülsen de kahrolsan da öldürmüyor. Bir gün ayağa kalkıyorsun. Daha önce de kalktım şimdi de kalkacağım, inanıyorum buna. Hep aynı şeyi yapmıyor muyuz? Bu sefer bulduk deyip ümitleniyoruz, bitmesi gerektiğini bile bile devam edip sonra neden bitti diyoruz. Bence kafanın karışık olduğunu, onun böyle umarsız oluşundan rahatsız olduğunu, elinden geleni yaptığını artık mücadele etmeyeceğini söyle. Tam olarak ayrılık da sayılmaz bu, bakalım ne kadar önemsiyormuş hem görmüş olursun. Cesaretli ol, gözünü karart. Yazık değil mi sana zamanını bunları düşünerek harcıyorsun...

Son düzenleme:
Sen kendini yoruyorken o oturduğu yerden keyif yapıyorsa bırak gitsin. Öldürmüyor merak etme üzülsen de kahrolsan da öldürmüyor. Bir gün ayağa kalkıyorsun. Daha önce de kalktım şimdi de kalkacağım, inanıyorum buna. Hep aynı şeyi yapmıyor muyuz? Bu sefer bulduk deyip ümitleniyoruz, bitmesi gerektiğini bile bile devam edip sonra neden bitti diyoruz. Bence kafanın karışık olduğunu, onun böyle umarsız oluşundan rahatsız olduğunu, elinden geleni yaptığını artık mücadele etmeyeceğini söyle. Tam olarak ayrılık da sayılmaz bu, bakalım ne kadar önemsiyormuş hem görmüş olursun. Cesaretli ol, gözünü karart. Yazık değil mi sana zamanını bunları düşünerek harcıyorsun...

artılarını eksilerini yazacağım bir kağıda, sindiremiyorum hala ayrılığı..

artılarını eksilerini yazacağım bir kağıda, sindiremiyorum hala ayrılığı..

Ben ayrıl diyemem tabii ama bana sorarsan çok net koskocaman bir - (eksi) görünüyor buradan. Ben şahsen peşimde koşan, benim kadar çabalayıp endişelenen bir erkek istiyorum. Bunlardan bir cacık olmaz. Ne eş, ne baba. Tırt yani.

Bacaksızım, dostum,
hep aynı şeyler ya
konuyu okudum, bir ay önce neyden şikayet ediyorsan hala aynı şeylerden rahatsızsın
sana önceki söyledigim şeylerden farklı bişey söyleyemeyecegim
Daha 18 yaşındasın
Bil ki bu ilişki normal değil, daha güzel bir ilişkin olabilir
sana daha çok deger veren, senin güzelliginin kıymetini bilen, bir dakika seni görebilmek için 60 dakika yok çekebilecek bir sevgilin olabilir
Ama şu anki ruh halini anlıyorum, kadın ruhu, bir erkege alıştı mı bırakmak istemez, ilişkiyi yürütmek için elnden gelen her şeyi yapar

Şimdi biliyoruz ki ... değişmedigi sürece ilişkiniz de düzelmeyecek
....ın da düzelmeye niyeti yok
Senin de ayrılmaya gücün yok
Ayrıl da kıymetini bilsin gibi tavsiyeler gelebilir ama bence böyle bir risk almayalım dostum
Benim önerim kendini ne ayrılmaya zorla ne de ilişkiyi düzeltmeye
su akar yolunu bulur derler
Onun bu ilgisizligini çok takmamaya çalış (burdan söylemesi kolay tabi)

Son düzenleme:
Bacaksızım, dostum,
hep aynı şeyler ya
konuyu okudum, bir ay önce neyden şikayet ediyorsan hala aynı şeylerden rahatsızsın
sana önceki söyledigim şeylerden farklı bişey söyleyemeyecegim
Daha 17 yaşındasın
Bil ki bu ilişki normal değil, daha güzel bir ilişkin olabilir
sana daha çok deger veren, senin güzelliginin kıymetini bilen, bir dakika seni görebilmek için 60 dakika yok çekebilecek bir sevgilin olabilir
Ama şu anki ruh halini anlıyorum, kadın ruhu, bir erkege alıştı mı bırakmak istemez, ilişkiyi yürütmek için elnden gelen her şeyi yapar

Şimdi biliyoruz ki ... değişmedigi sürece ilişkiniz de düzelmeyecek
....ın da düzelmeye niyeti yok
Senin de ayrılmaya gücün yok
Ayrıl da kıymetini bilsin gibi tavsiyeler gelebilir ama bence böyle bir risk almayalım dostum
Benim önerim kendini ne ayrılmaya zorla ne de ilişkiyi düzeltmeye
su akar yolunu bulur derler
Onun bu ilgisizligini çok takmamaya çalış (burdan söylemesi kolay tabi)
ben vazgeçtim zaten.. düşünmekten tükendim şu son bikaç gün de, anla o kadar çok şey farkettim..
sen yazınca birşey daha farkettim..
İlk defa bunları yaşıyorum gerçekten zor..

insanın içine bir kere böyle hisler girdikten sonra o ilişki çok da hayırlı yerlere gitmiyor. çünkü biz kadınlar sevgisizliği ilgisizliği hemen hissediyoruz, bir şeylerin yolunda gitmediğini.. sabır sabır.. nereye kadar?alışkanlıkları bırakmak çok zordur da, ama en zoru sevdiğin adamı arkanda bırakmak.. çünkü giderken bile kabul etmek istemez insan, hala onu ilk günkü sana aşık adam olarak görürsün. oysa o değişmiştir, dönüşmüştür. ya da hep kendi gibiydi de sen göremedin. inşallah kendin için en doğru kararı verirsin..

Back
X