• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışkanlık haline geldi sanki

Ne kadar çirkin ya ihtiyacı olmayan insanlar sürekli oradan buradan bi şeyler dilenme peşinde
Bir şeye takacaksam bu yüzsüzlüklerine takardım ben
Bir daha bir şey gelirse onları da gerçekten ihtiyaç sahibi olana verirdim
Sonuçta bence verenler de ihtiyaç sahibine gitsin diye veriyordur
Sizin ev sahibi 100 lira daha kâra geçsin diye değil

Size ayrı eşinize ayrı söylemesinde takılacak hiçbir şey yok
Garantici biridir
Unutursunuz diye düşünmüştür filan
En önemsiz kısmı bu

Ne kadar çirkin ya ihtiyacı olmayan insanlar sürekli oradan buradan bi şeyler dilenme peşinde
Bir şeye takacaksam bu yüzsüzlüklerine takardım ben
Bir daha bir şey gelirse onları da gerçekten ihtiyaç sahibi olana verirdim
Sonuçta bence verenler de ihtiyaç sahibine gitsin diye veriyordur
Sizin ev sahibi 100 lira daha kâra geçsin diye değil

Size ayrı eşinize ayrı söylemesinde takılacak hiçbir şey yok
Garantici biridir
Unutursunuz diye düşünmüştür filan
En önemsiz kısmı bu
Haklısınız diyicek söz yok. karşı tarafin gözü kalmasın diye diye bu hale getirdik

Haklısınız diyicek söz yok. karşı tarafin gözü kalmasın diye diye bu hale getirdik
Gözü niye kalsın ki?
Gözü kalıyorsa gitsin alsın
Parası olan insanlar
Sizin de onların evinde gözünüz kalıyor olabilir
O zaman onlar da kira almasın sizden
Bölüşün gelirleri 🤦‍♀️

Gözü niye kalsın ki?
Gözü kalıyorsa gitsin alsın
Parası olan insanlar
Sizin de onların evinde gözünüz kalıyor olabilir
O zaman onlar da kira almasın sizden
Bölüşün gelirleri 🤦‍♀️
Biraz yapı meselesi sanki :) ordaki ablalar çocuklarına birşey alır benim oğluma da gönderir her çeşit yiyicek. Eşim kapının önüne geliyor getirdikleri poşet içinde görünmüyor bile.bi bakıyorum sokaktaki çocuklara dağıtıyor.sonra oğluma az kaldı diyor ..boşver ya gözümün içine bakıyorlardı diyor.bende oyleyim

Biraz yapı meselesi sanki :) ordaki ablalar çocuklarına birşey alır benim oğluma da gönderir her çeşit yiyicek. Eşim kapının önüne geliyor getirdikleri poşet içinde görünmüyor bile.bi bakıyorum sokaktaki çocuklara dağıtıyor.sonra oğluma az kaldı diyor ..boşver ya gözümün içine bakıyorlardı diyor.bende oyleyim
İkisi farklı şeyler ama
Biri kendi evinize aldığınız şey
İster dağıtın ister hepsini siz yiyin
Diğeri başkasının size ihtiyacı olanlara verin diye bir nevi emanet ettiği şey
İhtiyacınız varsa kendinize alın yoksa ihtiyacı olanlara dağıtmanız en doğrusu
İhtiyacı olan insanlara vermeniz gereken şeylerde gözleri kalır olayı çok geçerli değil bence
Zaten sizin ev sahibi arsızın önde gideni

İkisi farklı şeyler ama
Biri kendi evinize aldığınız şey
İster dağıtın ister hepsini siz yiyin
Diğeri başkasının size ihtiyacı olanlara verin diye bir nevi emanet ettiği şey
İhtiyacınız varsa kendinize alın yoksa ihtiyacı olanlara dağıtmanız en doğrusu
İhtiyacı olan insanlara vermeniz gereken şeylerde gözleri kalır olayı çok geçerli değil bence
Zaten sizin ev sahibi arsızın önde gideni

Aslında onların hepsini bize veriyorlar biz dağıtıyoruz.ozellikle dagitin başkasına verin demiyorlar.o biraz bize kalmış.biz yardıma muhtac olan insanları iyi secemiyoruz sanırım kim isterse veriyoruz.oyle olmaması gerekiyor aslında farkındayım.

Meraba kızlar aslında bunun için konu acmazsim ama yanlış mı düşünüyorum siz söyleyin objektif yorumlara ihtiyacım var

Eşim apartman görevlisi. Onu orda severler sayarlar.zaten şeytan tüyü var genelde insanlar onu seviyor.

Ordaki bir kaç abla sürekli ona birşeyler verir geçende yepyeni halı ve iki kilim vermişti hiç kullanılmamış.ablaya hediye vermisler.oda sevmemiş heralde eşime vermiş siz kullanın demiş. Eşim eve getirdi çok beğendim yıkamaya yolladım. Ev sahibimiz gördü altlı ustlüyüz.haliyi çok beğendi oda.

Bize daha önce eğer bebek kıyafeti falan verirlerse ben çocuğuma giydiririm dedi. Kızına tonlarca belki kıyafet getirdi eşim. Sıfır ayakkabılar ev sahibinin eşine verdi. Yani baya şey verdik onlara.baskasi sonuçta veriyor bizde onlara veriyoruz.gozum asla yok helal hoş olsun ben zaten diyorum getir diye kıza.

Eşim halı getirince oda çok beğendi.kullanmadigim bir halimi verdim ona. Herneyse dün beni görünce eşinin eline halı geçerse bana getirebilirmi balkona sereyim dedi.

Olur söylerim dedim. Asıl bozuldugum nokta sanki benim sözüme itimat etmemiş gibi. az önce kapıda eşimi görünce onada söyledi.esim tamam elime geçerse getiririm dedi...

Bu sanki bir görev haline dönüştü gibi hissediyorum.siz ne düşünüyorsunuz?
ev sahibinize vereceğinize ihtiyaç sahibi birine verseniz daha iyi olmaz mı? ayrıca sürekli sizden bişeyler istemesi de sinirimi bozdu açıkçası

Ev sahibiniz eve gelenede sahip çıkmak istiyor heralde
Size gelen size gelmiştir dikizlemesin bi kadar
Sanırım kendisinin evinde oturduğunuz için baskı kurmaya çalışıyor
Var böyle densiz manyaklar malesef
Kendinizi mahçup hissetmeyin sakın
Bu kadarda takılmayın he deyin geçin

Meraba kızlar aslında bunun için konu acmazsim ama yanlış mı düşünüyorum siz söyleyin objektif yorumlara ihtiyacım var

Eşim apartman görevlisi. Onu orda severler sayarlar.zaten şeytan tüyü var genelde insanlar onu seviyor.

Ordaki bir kaç abla sürekli ona birşeyler verir geçende yepyeni halı ve iki kilim vermişti hiç kullanılmamış.ablaya hediye vermisler.oda sevmemiş heralde eşime vermiş siz kullanın demiş. Eşim eve getirdi çok beğendim yıkamaya yolladım. Ev sahibimiz gördü altlı ustlüyüz.haliyi çok beğendi oda.

Bize daha önce eğer bebek kıyafeti falan verirlerse ben çocuğuma giydiririm dedi. Kızına tonlarca belki kıyafet getirdi eşim. Sıfır ayakkabılar ev sahibinin eşine verdi. Yani baya şey verdik onlara.baskasi sonuçta veriyor bizde onlara veriyoruz.gozum asla yok helal hoş olsun ben zaten diyorum getir diye kıza.

Eşim halı getirince oda çok beğendi.kullanmadigim bir halimi verdim ona. Herneyse dün beni görünce eşinin eline halı geçerse bana getirebilirmi balkona sereyim dedi.

Olur söylerim dedim. Asıl bozuldugum nokta sanki benim sözüme itimat etmemiş gibi. az önce kapıda eşimi görünce onada söyledi.esim tamam elime geçerse getiririm dedi...

Bu sanki bir görev haline dönüştü gibi hissediyorum.siz ne düşünüyorsunuz?
İhtiyacı mı var?
Şayet yok ise tamam deyip vermeyin ihtiyacı olana verirsiniz.
Hep bana da diyenleri sevemiyorum durumu kötü ise o ayrı zaten

Back
X