- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Ev sahibiniz bana varyemez gibi geldi. Surekli bir sey istenmesi beni rahatsiz eder. Bundan sonra bir sey vermezdim ben olsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biara yukarıya yolluk biraktim gece gece rahatsız etmeyim diye :) zaten onlara vermiştim. İçeri almışlar ben olsam önce sorardım bu yolluk niye burda yikadinmi damami sereceksin falan .beni gördü sabah Allah razı olsun diyor yolluk birakmissin bana serdimAtmaya kalkarken bi çöp verirsin bu ona da tav olur. Acaba halı sirkelerken düşenleri alıp onu da saklıyor mudur ? İğrendim resmen .
Aynen iyilik bile olmuyor bu kişiyeHaklısın. Aslında nerde evi eski eşyası olmayan biri varsa onlara vermeliyim
Lodoscum kıyafet oyuncak butur şeyler veriyorum onunda benim ki gibi küçük çocuğu var büyük eşyalar konusunda haklısınEv sahibiniz bana varyemez gibi geldi. Surekli bir sey istenmesi beni rahatsiz eder. Bundan sonra bir sey vermezdim ben olsam.
Kız bunlar fasfakir desene. Ay insan kimseyi böyle aç gözlü yapmasın. Apartman faresi inan daha gururludurBiara yukarıya yolluk biraktim gece gece rahatsız etmeyim diye :) zaten onlara vermiştim. İçeri almışlar ben olsam önce sorardım bu yolluk niye burda yikadinmi damami sereceksin falan .beni gördü sabah Allah razı olsun diyor yolluk birakmissin bana serdimhayır gerçekten yıkayıp oraya koymuş olsam kadın içeri almış napicam
Ay bana ilk kez biri lodos dedi buradaLodoscum kıyafet oyuncak butur şeyler veriyorum onunda benim ki gibi küçük çocuğu var büyük eşyalar konusunda haklısın
Aynen iyilik bile olmuyor bu kişiye
Çünkü ihtiyacı yok.
Kendi halınıda vermek zorunda değilsin çok istiyorsa sana yardım eden kişilere söylesin. Bana verin diye
Hayır demeyi bilmen gerek karpuz
Ayy benide ozamn gülme tuttu ama çok zor tuttum kadının yanında kendimiKız bunlar fasfakir desene. Ay insan kimseyi böyle aç gözlü yapmasın. Apartman faresi inan daha gururludur![]()
Niye şaşırdın ki nick oAy bana ilk kez biri lodos dedi burada![]()
Bende bu kafayla ömür boyu kiracı kalicamO kadar ihtiyacı olan varken neyin tasasına düşmüş bu kadın 100 TL verip bir balkon yolluğu alanayacak kadar mı yoklukta o kadar kira alırken.. Böyle böyle ev sahibi oluyorlar sanırım![]()
Birde diyorsun ki kalbim kırıldıBiara yukarıya yolluk biraktim gece gece rahatsız etmeyim diye :) zaten onlara vermiştim. İçeri almışlar ben olsam önce sorardım bu yolluk niye burda yikadinmi damami sereceksin falan .beni gördü sabah Allah razı olsun diyor yolluk birakmissin bana serdimhayır gerçekten yıkayıp oraya koymuş olsam kadın içeri almış napicam
Birde diyorsun ki kalbim kırıldı
Evde yedi kişi yaşasanız yedisine haber eder bu![]()
Ben de kaybetmiyorum ama görünen köyler var onlardan beklentim yokİnsanlara olan umudumu kaybetmiyorum![]()
Haydan gelen huya gider diğer adamın yaptığı.. Siz en güzelini yapıyorsunuz bereketiniz eksik olmaz Allah'ın izniyle..Bende bu kafayla ömür boyu kiracı kalicameşimle aynı işte çalışan bir adam var .eşyaları internette satışa çıkarıyor.biz dağıtıyoruz
![]()
Birşey soylimmi çok şükür gerçekten olmuyor.eskisine göre biraz daha iyiyizHaydan gelen huya gider diğer adamın yaptığı.. Siz en güzelini yapıyorsunuz bereketiniz eksik olmaz Allah'ın izniyle..
Lodos degil ki benim nickim, LotusNiye şaşırdın ki nick obanada karpuz diyorlar.enson biri hızını alamayıp sen gerçekten karpuzsin dedi ben bişi dedimmi ? Dedim
![]()
Temiz bi hava al gelKova hatunu ya benim sinirlerim bozulmuş sanırım senin yazdığını okurken sonra yorumlarken önce güldüm sonra gözümden yaşlar akmaya başladı
şuan agliyorum
Aa ben yanlış görmüşüm ozman lodos diye aklımda kalmışLodos degil ki benim nickim, Lotus![]()