Alışkanlık mı, İhtiyaç mı?

Hayatınız ne kadar yolunda giderse gitsin bir partner sevgili istemeniz çok normal çok sağlıklı.
Yalnızlık güzel kendini dinlemek güzel vs ama insanın acısını insan alır demişler.
Bence çevrenize ufaktan söyleyin birileriyle tanışın hayal kırıklığı oldu diye pes etmeyin.
Benim sayısız kötü geçen buluşmalarım oldu simdilerde bir ilişkim var istediğim gibi baya mutluyum açıkçası.
Çevrenizde yoksa sosyal medyadan veya uygulamalardan da tanışabilirsiniz insanlarla günümüzde bunlar çok normal artık .

İyi günler. Burayı sürekli takip ediyordum. Üye olsam yazsam faydası olur mu diye hep düşünüyordum. Bir deneyeyim dedim :)
Görüştüğüm biri vardı olmadı. Çok üzüldüm ama bi yandan da hayırlısı böyleymiş dedim. Detaylara girip tekrar hatırlamak istemiyorum, zaten üç ay konuşmuştuk, biteli de üç ay üzerinden geçti. Zaten birbirimize çok uygun değildik. Ama işte insan bir hevesle bir ümitle başlıyor böyle şeylere ya ve ben ne olursa olsun alışıyorum.
Sürekli ailemle arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum. Çok yoğun bi çalışma tempom var. Buna rağmen bir erkeğin beğenisine ilgisine mesajına ihtiyaç duyuyorum. Zavallı mıyım bu kadar diyorum. Allah yeter boşver diyorum ama içimdeki mesaj beklentisi bitmiyor. Bu yüzden buruk hissediyorum. Bu da dert mi diyorum büssürü derdim var oysa ki. Ailem baya sorunlu.. İşimle ilgili sıkıntılar var. Çok sağlıklı değilim vs. Ama biri olduğu zaman bi enerji bi mutluluk geliyordu. Sorunlar küçülüyordu sanki. Kimseyi değil de o hallerimi özlüyorum. Birine mi bağlı mutluluğum diye de kızıyorum kendime. Bugün çok yoruldum. Şükür annemi, dostlarımı arayıp mızmızlandım. Tamamen kimsesiz insanlar da var. Ama illa eksik dişe dilin gitmesi gibi o birinin olmayışı beni yaralıyor. Olanda bir olmayanda bin hayır vardır. Tevekkül etmeliyim desem de üzülmeye beklemeye devam ediyorum.
Yaşadığınız duygu durum çok normal.Ben de çevreme bakıyorum ve o treni kaçırdığımı düşünüyorum.Ayrıca artık ilişkiler çok taktiksel artık çok duygusal ve olduğunuz gibi saydamsanız hesapsız kitapsızsanız insan ilişkilerin de yorucu artık.Benim arkadaşlarım hep hata yaptığımı söyledi çok etkilenmesem de denemem konusunda duygusal ilişkiyi sürdürmem konusunda.Bugünleri ararsın dediler.İnsan zihni öyle bir karabasan ki bazen bakıyorum bunu diyenlere etrafıma mutlu değiller belki ama arayıslari sonlanmis gibi geliyor.Sizin bahsettiğiniz duygusal yönden olan arayış.Allah daha güzel kapılar açsın size.. Bazen açılan kapı sizin için değil de sadece denk gelmiş oluyorsunuz hepsi deneyim.Sizin vasitanizla ben de içimi döktüm.Sevgiler.

Ben de sizinle benzer durumdayım.Mutlu ya da mesgul oldugumda bile ayrıldıgım eski sevgilim aklıma geliyor .Onu mu özlüyorum yoksa onunla var olan hislerimi mi bilemiyorum.Sevgilinle olan sevgi cok daha farklı ,kendini güçlü hissettiriyor.Umarım dogru kişileri hayatımıza alabiliriz.Tabi sahip olduklarımıza da sukretmek gerek.

Hisleriniz cok normal...hayat boyu insan tutucak bi el,basini yasliyacagi bi omuz arar...en mutlu oldugunda yada en uzgun oldugunda bi tek onunla olmak istemesi,hayati paylasmasi hepimizin ihtiyac duydugu seyler..otuzlu yaslara gelindiyse bu duygular daha agir basar..umarim gonlunuze gore biri cikar kisa zamanda...

İyi günler. Burayı sürekli takip ediyordum. Üye olsam yazsam faydası olur mu diye hep düşünüyordum. Bir deneyeyim dedim :)
Görüştüğüm biri vardı olmadı. Çok üzüldüm ama bi yandan da hayırlısı böyleymiş dedim. Detaylara girip tekrar hatırlamak istemiyorum, zaten üç ay konuşmuştuk, biteli de üç ay üzerinden geçti. Zaten birbirimize çok uygun değildik. Ama işte insan bir hevesle bir ümitle başlıyor böyle şeylere ya ve ben ne olursa olsun alışıyorum.
Sürekli ailemle arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum. Çok yoğun bi çalışma tempom var. Buna rağmen bir erkeğin beğenisine ilgisine mesajına ihtiyaç duyuyorum. Zavallı mıyım bu kadar diyorum. Allah yeter boşver diyorum ama içimdeki mesaj beklentisi bitmiyor. Bu yüzden buruk hissediyorum. Bu da dert mi diyorum büssürü derdim var oysa ki. Ailem baya sorunlu.. İşimle ilgili sıkıntılar var. Çok sağlıklı değilim vs. Ama biri olduğu zaman bi enerji bi mutluluk geliyordu. Sorunlar küçülüyordu sanki. Kimseyi değil de o hallerimi özlüyorum. Birine mi bağlı mutluluğum diye de kızıyorum kendime. Bugün çok yoruldum. Şükür annemi, dostlarımı arayıp mızmızlandım. Tamamen kimsesiz insanlar da var. Ama illa eksik dişe dilin gitmesi gibi o birinin olmayışı beni yaralıyor. Olanda bir olmayanda bin hayır vardır. Tevekkül etmeliyim desem de üzülmeye beklemeye devam ediyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum dostlarımızın ya da ailemizin ilgisiyle , karşı cinsin ilgisi bir değil. Bu İslam'da da böyle, psikoloji de de öyle. Allah kalbinize göre birini çıkarır inşallah 💓💕

Evet o hissi tatmamış olsaydım istemezdim. Ama üzerinden baya zaman geçti. Ne zamana kadar yoksunluk çekeceğim. Ya hiç olmayacaksa. Ömür boyu o hisse özlem mi duyacağım?
Neden olmasın ki? Hayatımızda hep bir ya lar vardır her zaman ihtimaller vardır. Nereden baktığımız önemli. Ben daha önce hiç sevmememe rağmen o hisse ihtiyaç duymuştum. Sevgi,ilgi bunlar zaten kadınların doğası gereği aradığı şeyler.

Deniz Gezmiş’in bir lafı var.
“Sana yüklediğim anlamları senmişsin gibi düşünme, aldanırsın. Sen o anlamlarla sadece bende varsın. Ben seviyorsam Sen bahanesin.”
Kimi seveceğini kendi seçiyorsun. Sana değer veren, sevmeye layık birini tercih et.
Benim erkeklerde gözlemlediğim erkekler kesinlikle güçlü karakterde kadınları beğeniyor. Yeri geldiğinde kapıyı gösterebilecek, onlara muhtaç olmayan, kendi istediği için beraberlik yaşayan, ayakları yere sağlam kadınları ciddiye alıyor.
O yüzden hayatta hep mantığını ön plana al. İlişkilerde kapılıp gitme. Zamanını akıllı kullan. Baktın verdiğin değeri görmüyorsun. Geçmişe takılmak yerine önüne bak.

Ya bunun kadar doğal birşey varmı canım.
Yalnızlık Allah'a mahsus. İnsan ne olursa.olsun biri tarafından önemli olduğunu , özel olduğunu hissetmek ister. Kalbinin hareketlendigini, heycanlandigini hissetmek ister. Dostluk, arkadaşlık aile sevgisi bambaşka. Ama karşı cinse duyulan duygusal.ihtiyac bambaşka bence. Dünyayı sevgi sarsın , kalbinize de kuşlar konsun tez vakitte inşallah 🥰

Bende sizinle benzer duygulardayım.Sizin de söylediğiniz gibi çok kızıyorum kendime bu boşluk hissi neden😑 Neden bi erkeğin ilgisine sevgisine ihtiyaç duyuyorum. Insani şeyler aslında ama öyle umutsuz ver yorgunum ki hiç evlenemeyecek gibi hissediyorum. Umarım birgün bekledigimize değecek insanlarla karşılarız .

Çok teşekkür ederim mesajlarınızı tek tek okudum tek tek cevap vermek isterdim ama migrenden dolayı ekrana çok bakamıyorum kusuruma bakmayınız. Bu duygulara gark oldukça açıp açıp mesajlarınızı okuyacağım. Köy gibi bir yerdeyim pek bekar insan yok. Uzaktan denediğim de olmadı. Sevmiyorum uzak ilişkiyi. Rabbim ayağıma getirsin hayırlısıyla :) Dualarınız için çok teşekkür ederim. Harika insanlarsınız. Derdi olan insanların zaten empati yeteneği yüksek oluyor. Allah hepimize dünyada cenneti yaşatacak aile saadeti versin 🤲

Back
X