• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışmalıyım...

pinkok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
907
63
118
8 ay oldu yüzünü görmeyeli,sesini duymayalı.
1 gün bile senle konuşmadan duramazdım hatırlıyormusun? Suratıma telefon kapatmana rağmen vazgeçmezdim 5 dakika bile olsa sesini duymak için çabalardım.
Pazarları bizim günümüzdü bana ayırabildiğin tek gündü sonra onlarda yok oldu.
Bugün yine pazar ve seninle her zaman görüştüğümüz yere gittim oturdum boş boş baktım sanki yanıma gelicekmişin gibi...
Dün herşeyin başladığı gündü ve 4 yıldır olduğu gibi yine yoktun.
Bu kadar mı boştu herşey?
Sen nasıl unuttun beni?
Yerime kimleri koydun?
Ben nasıl unutmalıyım seni?
Telefon numaramı değiştirmeme rağmen hala arayacakmışsın hissi nasıl yok olur?
Sensiz geçircek tek günüm bile yok dedin ya nerde o sözlerin?
Ama sensizliğe alışmalıyım alışmalıyım alışmalıyım...

onunla yaşamaya devam edersen unutamazsın.kendini başka bi şeylerle oyalamalısın . hayat mutsuz olmak için çok kısa:KK12:

Neden anıları canlandırmaya çalışıyorsun. Aklına geldikçe başka şeylere yönel. Onunla gittiğin yerlere gitme. Mecburen gitmen gerekiyorsa oralarda başka anılara yer aç :KK39: Sürekli onu düşünerek unutamazsın. Zamanla alışacaksın, zaman herşeye ilaç.

ben de sevgilimden ayrılsam sanırım unutmayı hiç istemezdim. umarım yaşamam oyle birsey.

hatırlamaya değecek bir aşkınız olduysa unutma zaten ama sana kötü şeyler yaşattıysa için acımasın hiç.

Neden anıları canlandırmaya çalışıyorsun. Aklına geldikçe başka şeylere yönel. Onunla gittiğin yerlere gitme. Mecburen gitmen gerekiyorsa oralarda başka anılara yer aç :KK39: Sürekli onu düşünerek unutamazsın. Zamanla alışacaksın, zaman herşeye ilaç.

Unuturmuyum bilmiyorum ama zamanla alışıcam biliyorum.

ben de sevgilimden ayrılsam sanırım unutmayı hiç istemezdim. umarım yaşamam oyle birsey.

hatırlamaya değecek bir aşkınız olduysa unutma zaten ama sana kötü şeyler yaşattıysa için acımasın hiç.

Allah yaşatmasın.

Kendinize eziyet ediyorsunuz resmen. İnsan her türlü duyguyu 40 gün içinde unuturmuş. Siz unutmamak için çabalıyorsunuz.

Daha yasinizin cok genc oldugunu düsünüyorum, zaman herseyin ilaci daha ne güzellikler sizi bekliyor.
Hayirli olsaydi, Mevlam hakkinizda onu hayirli eylerdi.

Daha yasinizin cok genc oldugunu düsünüyorum, zaman herseyin ilaci daha ne güzellikler sizi bekliyor.
Hayirli olsaydi, Mevlam hakkinizda onu hayirli eylerdi.
İnşallah dediğinizz gibi olur çok teşekkür ederim.

Back
X