Alıştık artık dedirten şeyler neler ?

sewgilimin sürekli durduk yere surat asmasına we bazı konularda anlayışsız olmasına alıştım ne kadr üzülsem de....... mafoldumben

birde insanların 2 yuzluluğune hala anlamıyorum nasıl boyle olabiliyolar

cok şeye alışıyor insan,
aa daha evlenmedın mı neden ısteyen mı cıkmadı dıyenlereee,
aaa unıversıte okudun iş mı bulamıyorsun bu ıste mı calısıyorsun demelerıneee
ohooo

söyleyen olmuştur muhakakk ama zamlara , ekonomik yetersizliklere , halk olarak sürekli sömürülmeye , kandırılmaya , para için sağlığımızla kolayca oynanabilmesine..

alistik artik dedigimiz bir cok sey var ama ben televizyona deginmek istiyorum...
basin artik dogrulari soylemiyor...yazilan cizilen herseye inanilmiyor...yazarlar, elestirmenler, gazeteler, haberler vs. olaylara hic objektif acidan bakmiyorlar...taraf tutuyorlar...medya satilmis! alistik artik, kimse inanmiyor zaten haberlerde cikanlara, gezetede yazilip cizilenlere cunku ya para ile satilmislar ya da bazi nufuzu olan insanlarin emirleri altina girmisler ne soylenirse onu yazip ciziyorlar...
ayrica yemekteyiz, popstar, insanlarin kavgalar ettigi ya da gobek attigi sabah programlari gibi yayinlar yaparak televizyon kanallarinin sadece reyting istegi ugruna insanlara deli sacmasi seyler izletmesine ve ''unutulmaz'' gibi konusu eski Turk filmlerinden firlamis dizi sacmaliklarina alistik artik!

Çoğu alışmamamız gereken şeylere "alışmaya alıştık ve alışmaya devam ediyoruz" sanırım.

Back
X