Her kadın da yeni kıyafetler alma isteği olur diye biliyorummerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
çalışıyorum ama var olan kıyafetlerim gereğinden fazla ve ben durmuyorum ayakkabı ve kıyafet sürekli alasım var.Calisiyosan gerekliyse ve bu sebeple aliyosan degil ama bunu takinti haline getirdiysen evet hastalik
Birkac ay almamayi denedin mi
zor bir duruma hiç düşmedim naparım bilmiyorum.ama yinede sıkışık olsakta ben bişi kesin alacağım.hayır birde aldıklarımı sonradan beğensem keşke :)Elinde avucunda yokken, açken falan alıp kendine engel olamıyorsan evet
Ama öbür türlü kıyafete, alışverişe düşkün olmakta bir sıkıntı yok:)
eşime anlatamıyorumMezara mı götüreceksin harca gitsin :)
Ben mutsuz oldugumda kendimi alisverise vururum mesela boyle bi durumunuz var mi maddi olarak kasmiyosa sizi alin ama rahatsiz ediyosa bi uzmandan yardim almak daha mantikliçalışıyorum ama var olan kıyafetlerim gereğinden fazla ve ben durmuyorum ayakkabı ve kıyafet sürekli alasım var.
Bu ay kendime herhalde bi onbel yirmi parca kıyafet almısımdır malum bedenim değişiyor genişliyor diye :)eşime anlatamıyorumbeni fazla alışveriş yapmakla suçluyor.
zor bir duruma hiç düşmedim naparım bilmiyorum.ama yinede sıkışık olsakta ben bişi kesin alacağım.hayır birde aldıklarımı sonradan beğensem keşke :)
çok pahalı şeyler almıyorum ucuz şeyler daha çok maddi olarak zorlamasamda eminimki alışverişe harcadıklarımı biriktirseydim baya birikim yapmış olurdum.evet fala alışveriş savurganlık ama kendim içinde yaptığım tek şey bu.ama yinede 1 ay yok ki kendime kıyafet almayım.Ben mutsuz oldugumda kendimi alisverise vururum mesela boyle bi durumunuz var mi maddi olarak kasmiyosa sizi alin ama rahatsiz ediyosa bi uzmandan yardim almak daha mantikli
nasıl başardın bunu :)Alışverişi sevmeyen tek dişi cinsi ben miyim acaba?
Ben bir şey başarmadım valla doğuştan sanırım :)nasıl başardın bunu :)
ben şöyle doya doya bir harcama yapsam belki geçer diyorumBu ay kendime herhalde bi onbel yirmi parca kıyafet almısımdır malum bedenim değişiyor genişliyor diye :)
Sizin hesaba göre ayda bir değil daha cok kıyafet yapıyor
Hepimiz yasıyoruz yani sorun olsa tüm kadın ırkını yakmaları lazım
Kullanmadiklarini sat bariçok pahalı şeyler almıyorum ucuz şeyler daha çok maddi olarak zorlamasamda eminimki alışverişe harcadıklarımı biriktirseydim baya birikim yapmış olurdum.evet fala alışveriş savurganlık ama kendim içinde yaptığım tek şey bu.ama yinede 1 ay yok ki kendime kıyafet almayım.
sık sık kıyafet almıyorsun ve alışveriş sitelerinde gezmiyorsun :) doğrumudur.Ben bir şey başarmadım valla doğuştan sanırım :)
kız kimsede almıyor kiKullanmadiklarini sat bari
Hahaha itiraf cok guzel az daha biriktir pazarda bi tezgah ac bari ne diyim gel abla gel 5lira 10lirakız kimsede almıyor kiöylede ucuza veriyorum ama yok zevksizim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?