alışveriş hastalık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2.711
2.549
133
merhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.

Calisiyosan gerekliyse ve bu sebeple aliyosan degil ama bunu takinti haline getirdiysen evet hastalik
Birkac ay almamayi denedin mi

Her kadın da yeni kıyafetler alma isteği olur diye biliyorum

Calisiyosan gerekliyse ve bu sebeple aliyosan degil ama bunu takinti haline getirdiysen evet hastalik
Birkac ay almamayi denedin mi
çalışıyorum ama var olan kıyafetlerim gereğinden fazla ve ben durmuyorum ayakkabı ve kıyafet sürekli alasım var.

Elinde avucunda yokken, açken falan alıp kendine engel olamıyorsan evet
Ama öbür türlü kıyafete, alışverişe düşkün olmakta bir sıkıntı yok:)
zor bir duruma hiç düşmedim naparım bilmiyorum.ama yinede sıkışık olsakta ben bişi kesin alacağım.hayır birde aldıklarımı sonradan beğensem keşke :)

çalışıyorum ama var olan kıyafetlerim gereğinden fazla ve ben durmuyorum ayakkabı ve kıyafet sürekli alasım var.
Ben mutsuz oldugumda kendimi alisverise vururum mesela boyle bi durumunuz var mi maddi olarak kasmiyosa sizi alin ama rahatsiz ediyosa bi uzmandan yardim almak daha mantikli

eşime anlatamıyorum beni fazla alışveriş yapmakla suçluyor.
Bu ay kendime herhalde bi onbel yirmi parca kıyafet almısımdır malum bedenim değişiyor genişliyor diye :)
Sizin hesaba göre ayda bir değil daha cok kıyafet yapıyor
Hepimiz yasıyoruz yani sorun olsa tüm kadın ırkını yakmaları lazım

Reactions: mnt
zor bir duruma hiç düşmedim naparım bilmiyorum.ama yinede sıkışık olsakta ben bişi kesin alacağım.hayır birde aldıklarımı sonradan beğensem keşke :)

Benim kıyafetlerim tek gardroba sığmadı ikinciye geçtim, oraya sığmadı kardeşime veriyorum artık
Ama seviyorum :)

Ben mutsuz oldugumda kendimi alisverise vururum mesela boyle bi durumunuz var mi maddi olarak kasmiyosa sizi alin ama rahatsiz ediyosa bi uzmandan yardim almak daha mantikli
çok pahalı şeyler almıyorum ucuz şeyler daha çok maddi olarak zorlamasamda eminimki alışverişe harcadıklarımı biriktirseydim baya birikim yapmış olurdum.evet fala alışveriş savurganlık ama kendim içinde yaptığım tek şey bu.ama yinede 1 ay yok ki kendime kıyafet almayım.

ben şöyle doya doya bir harcama yapsam belki geçer diyorum

Kullanmadiklarini sat bari

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…