alışveriş hastalık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tarzımı oturttursam belkide çözülür beğendiğim kaliteli şeyleri alsam mesela.

tarzımı oturttursam belkide çözülür beğendiğim kaliteli şeyleri alsam mesela.

O da zamanla oluyor canım. 10 senedir aktif alışveriş yapıyorum; vücut tipim tarzım yeni oturdu. Kendi vücudunu içinden kendini iyi hissettiğin kıyafetleri düşün. Mesela ben düşük bel bir şey asla giyemiyorum ve sevmiyorum, çünkü belim ince, kıyafetler sarsın istiyorum ve rahat ediyorum. Göğüsler büyük, kruvaze çok yakışıyor gibi.

Bir de klasikler vardır hiç eskimeyen tarz, yıllarca giyilecek. Birkaç örnek yazayım aklında olsun bulunca kaçırma; tabi bunları giyiyorsan. Siyah ve devetüyü yün kaşmir palto, siyah kahve çizme ve deri çanta, kaşmir ve merinos yünden düz renk kazaklar, içinde rahat hissettiğin likralı kumaştan ama bollaşmayan Jean, kaliteli düz renk tişörtler, kaliteli iç çamaşırları siyah ve ten rengi olmazsa olmaz, siyah ve ten rengi her türlü babet, topuklu vs...Bunlar benim hep giyeceğim ve buldukça aldığım ürünlerden mesela.

Reactions: mnt
benimde kafamda bunun gibi bir liste var ama bunları bir anda en kalitelisinden alsam kombinlerim yarım ve eksik kalmasa sanırım o zaman daha kolay kolay almam birşeyler.

benimde kafamda bunun gibi bir liste var ama bunları bir anda en kalitelisinden alsam kombinlerim yarım ve eksik kalmasa sanırım o zaman daha kolay kolay almam birşeyler.

Ben seni anladım çok kombin edilecek giysin var ama hiçbiri tam değil sanırım? Bence şöyle bir giysilerine bak hepsiyle giyebileceğin ayakkabı vs vardır mutlaka önce onları tamamla, sonra gerisine bakarsın.

Bu sene mesela bilekte bir bootie almıştım siyah, en az 10 kombinde giydim. Öncelik olarak bunları al. En çok hangi renkleri giyiyorsun, giyim tarzın ne bunları bir söyle bakalım fikir vereyim:)

devlet çalışanıyım işe daha çok klasik ağırlıklı giymem gerek ama arada kotada kaçıyorum kapalıyım tunik ve pantolon kombinlerinden yanayım etek pek sevmem kalem etek arada giyerim.en sevdiğim renk kırmızı bordo lacivert.bana yakışan tonlar hardal turuncu pudra pembesi.kazak giyinmem mesela topuklu severim en rahatından olacak.normal günlerde tamamen spordan yanayım şık bir takım eşofmanım yada rahat bir kaç kombimin olsa bana yeterli.değişik parçaları severim renk model.şal bağlamayı daha çok tercih ediyorum ama aşırı dikkat çeken ve dar kıyafetlerle aram yok. :) ayakkabı çok alırım ve çok zevksizim.renk konusunda hep kararsızım.

YouTube da ipek eraslan var. onun videoları çok faydali olur bence. ben çok şey öğrendim onun videolarından. izlersen kombin önerileri ve seçtiği kiyafetlerin linkini de veriyo çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…