Engelledim inanır mısınız.Ama maddi herhangi bir konudan bahsetmedim.Yani engelleme nedeni olarak parayı sunmadim üste çıkmasın diye .İki üç gün sonrada mail atacağım.Param icinHemen şimdi paranı iste. Ciddi ciddi iste. Bu parazitten kurtul.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engelledim inanır mısınız.Ama maddi herhangi bir konudan bahsetmedim.Yani engelleme nedeni olarak parayı sunmadim üste çıkmasın diye .İki üç gün sonrada mail atacağım.Param icinHemen şimdi paranı iste. Ciddi ciddi iste. Bu parazitten kurtul.
Neden ben alıyorum diye sordunuz mu?Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Soramadım.ben böyle şeylerde çok cekingenim.ne verdiğim borcu isteyebilirim .Acayip utanirimNeden ben alıyorum diye sordunuz mu?
Soğumadan iste.Soramadım.ben böyle şeylerde çok cekingenim.ne verdiğim borcu isteyebilirim .Acayip utanirim
O da bunun farkında demek ki.Soramadım.ben böyle şeylerde çok cekingenim.ne verdiğim borcu isteyebilirim .Acayip utanirim
Kesinlikle farkında.Hatta bir defa kendi demişti. Arkadaşların kargosu bana gelince. Parayı veriyorlar değil mi sen utanırsın diyemezsin diye.O da bunun farkında demek ki.
Bu kadar şey ortada iken hâlâ ayrılmak için gaz gerekiyorsa hayatta bol şansBen link Atamam.Kimseden herhangi bir şey isteyemem. Sanıyorum sutlamak için biraz gaz verecek hatunlara ihtiyacım var
40 civari diyeyim. Yani küçük de değiliz ki.Onun da maaşı var .Ama birikim yapıyor anladığım kadarıyla.
Kesinlikle farkında.Hatta bir defa kendi demişti. Arkadaşların kargosu bana gelince. Parayı veriyorlar değil mi sen utanırsın diyemezsin diye.
sizi atm görüyor. bugün çerez ister yarın ev, arabaya gider. canınızı da isteyebilir . doymaz bu modeller çünkü!!Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Engelledim. Her yerden. Ulaşılabilecek her noktayı kapattım. Baksa bir numaran sadece ulaşabilir.Kendine ait hiçbir hesaptan numaradan ulasamazYaşınızı görünce şoka uğradım. Afedersiniz ama bu yaşa kadar iyi gelmişsiniz.
Ne demek konuşamam söyleyemem utanırım? O sipariş verirken utanmıyor siz neden utanıyorsunuz? Eliniz kolunuz mu bağlı, bu herife muhtaç mısınız? O olmadan yaşayamaz mısınız? Açıklama yapmanıza hiç gerek yok. Engelleyin geçin bu kadar basit yahu .
Ev arabalik param yok cok şükür desizi atm görüyor. bugün çerez ister yarın ev, arabaya gider. canınızı da isteyebilir . doymaz bu modeller çünkü!!
seven erkeğin ya da normal bir erkeğin gururu olur. sevdiği kadından para dilenmez. aksine sevdiği kadına verici olmaya çalışır. ben istemeden vereyim diyenlerle uğraşıyorum ben de alamıyorum bu da benim zorlandığım mesela.Ev arabalik param yok cok şükür de
Bana da hep alanlar denk gelir. Okulda bir öğretmen arkadaş var sürekli su lafı söyler para insanı sevecek yoksa bi sekiide gitmenin yolunu bulur diye.Benimki tam bu hesapseven erkeğin ya da normal bir erkeğin gururu olur. sevdiği kadından para dilenmez. aksine sevdiği kadına verici olmaya çalışır. ben istemeden vereyim diyenlerle uğraşıyorum ben de alamıyorum bu da benim zorlandığım mesela.
kendinizi kullandırtmayın dışarıda ne adamlar var. en iyisini seçin ve alın. siz en iyisine layıksınız ,böyle birine değil. lütfen kendinize iyilik yapın ve kurtulun.
para sizi sever. biri sizden bir şey isteyince ilk defa basit bir şeyi yapın. sonra siz de isteyin ya da ilk istediği an direkt yol verin gitsin. bu verici tavrınızı biraz değiştirmeyi deneyin. kendinizi sevin ve kendinize alın. en değerli varlığınız sizsinizBana da hep alanlar denk gelir. Okulda bir öğretmen arkadaş var sürekli su lafı söyler para insanı sevecek yoksa bi sekiide gitmenin yolunu bulur diye.Benimki tam bu hesap
Cok haklısınız. İnsanlar acımasız.herkesi kendim gibi gördüğüm için oluyor bunlarpara sizi sever. biri sizden bir şey isteyince ilk defa basit bir şeyi yapın. sonra siz de isteyin ya da ilk istediği an direkt yol verin gitsin. bu verici tavrınızı biraz değiştirmeyi deneyin. kendinizi sevin ve kendinize alın. en değerli varlığınız sizsiniz
Sen çok mu zenginsn neden sana atıyor bedava hayratın falan mı var varsa bilelim yaniCok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Para insanı sever değil, insan parayı sever mevzusu bence. Bu paralar gökyüzünden uçup gelmiyor herhalde. O kadar emek verip çalışıp para kazanıyorsunuz. Yazık değil mi sizin emeğinize? 40 yaşında kocaman herif, bir de öğretmenmiş. Bahanesi ne? Birikim yapıyorum. Te Allah'ım. Uzun zamandır böyle bir saçmalık duymamıştım. Onunki para da sizinki para değil mi? Sizin birikim yapma gibi bir düşünceniz yok mu? Erkeklerin bu derece iğrenç seviyeye gelmiş olması da beni ayrıca şaşırtıyor. Bu erkeklerin içeceklerine ne katıyorlar , ne ara böyle dangalak , utanmaz ,arlanmaz oldu bunlar!Bana da hep alanlar denk gelir. Okulda bir öğretmen arkadaş var sürekli su lafı söyler para insanı sevecek yoksa bi sekiide gitmenin yolunu bulur diye.Benimki tam bu hesap
Çıksın ya ne olacak yüzsüz herif. Onun üste çıkmasından ne olacak adam olaymış da flörtünden onu bunu istemeyeymiş. Harbi çok safsın bak böyle gidersen dolandırılırsın.Engelledim inanır mısınız.Ama maddi herhangi bir konudan bahsetmedim.Yani engelleme nedeni olarak parayı sunmadim üste çıkmasın diye .İki üç gün sonrada mail atacağım.Param icin
Ayy gerçekten çok iyi yazmışsınız. Öğretmen değil kendisi ben öğretmenim ama onun da var yani geliri. Benden az mı çok mu bilemem ama özel iş olduğu için için sanıyorum düzensiz. Ama gerçekten haklısınız ya .eskiden hersyin herkesin bir duruşu vardı artık hiçbir şeyde eski tat yokPara insanı sever değil, insan parayı sever mevzusu bence. Bu paralar gökyüzünden uçup gelmiyor herhalde. O kadar emek verip çalışıp para kazanıyorsunuz. Yazık değil mi sizin emeğinize? 40 yaşında kocaman herif, bir de öğretmenmiş. Bahanesi ne? Birikim yapıyorum. Te Allah'ım. Uzun zamandır böyle bir saçmalık duymamıştım. Onunki para da sizinki para değil mi? Sizin birikim yapma gibi bir düşünceniz yok mu? Erkeklerin bu derece iğrenç seviyeye gelmiş olması da beni ayrıca şaşırtıyor. Bu erkeklerin içeceklerine ne katıyorlar , ne ara böyle dangalak , utanmaz ,arlanmaz oldu bunlar!
aynen böyle maalesef.Cok haklısınız. İnsanlar acımasız.herkesi kendim gibi gördüğüm için oluyor bunlar