• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş icin link atan sevgili

O başka. Onu geçtim.Yazdim ya beni mi buluyor hep diye.Saniyorjm ben seçmesini bilmiyorum. Ya da insanlar artık çok tuhaflar.cikarcilar.bilmiyorum

Finansal köle misiniz bu nedir, hepsinin böyle çıkmasının başka bir nedeni olamaz.

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Direkt engelle.açiklama bile yapma.

Engelledikten sonra farkına varıp ulastı mı size?

Cok yeni sayılabilecek bir ilişkim var.Ama nedense her türlü tuhaflık beni buluyor. Bu defa da bu arkadaş sürekli ufak tefek şeylerin linkini bana atip alır mısın diyor.Mesela sd kart,powerbank, kuruyemiş vb şeyler.Ve ben bundan rahatsız olmaya başladım.Mantigim iletismi kes diyor
Şunu da duyduk :) seni hayat sponsoru zannetmiş, yolla gitsin...

kes, net.

Engellemeden önce bir süre siz isteklerde bulunup ona harcadığınız kadar tutarda kendinize birşeyler aldırsaydınız
Ben de aynı şeyi söyledim de "ben kimseden bir şey isteyemem olmaz" diyor. Gurur yaptığı kişi de kazık kadar adam olarak kendisinden birsürü şey istiyor. Konu sahibi ise karşı taraf ondan sırf uzaklaşsın diye bile bir şeyler istemeye gurur yapıyor. Pahalı birkaç ürün atsa, ben sana bu zamana kadar birçok şey aldım şimdi ben de bunları istiyorum dese. Alana kadar soğuk yapsa. Bu kişi ondan kaçar zaten

Back
X