Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşunun 1000 tl yi geçikBizimde elektrik 550 gelmiş bende Kasım ayı içinde ödeyeceğim.
Bizim buralarda herkesin bini geçiyor zaten kombi kullanana 500 civarı geliyor burda çoğunluk şofben kullanıyor o çok yiyor. Benimde 18 günlük fatura hdhdh elektrik sobası kullanmıştım diye yüksek geldi.Komşunun 1000 tl yi geçik![]()
Bir başıma yaşamama rağmen hergün bulaşık makinası çalışırSenin ekstra az gelmiş sanki ben hiç evde değilken bile 107 TL gelmişti bi buzdolabı takıliydiVaryemez
Kız maşallah bu kadara çok çok az bence. Eşyanin sınıfından mi kaynaklı bilmiyorum tabi de eğer ondan ise gayet iyi ya.Bir başıma yaşamama rağmen hergün bulaşık makinası çalışır
Kombi ,tv ,derin dondurucu, buzdolabı, arada ütü, haftada bir iki defa çamaşır makinası, hemen hemen hergün saç kurutma makinası, şarj, laptop, arada kettle ,normal ışıklar ,arada rondo, mikser, fırın en çok elektrik kullanım düzenim bu şekilde
Elektrikli eşyalarımı A ve A ++ sınıflarında almıştım bence ondan kaynaklı diye düşünüyorum
Bence bocsh ve siemens bir de uğur derin dondurucu aldığı paranın hakkını veriyorlarKız maşallah bu kadara çok çok az bence. Eşyanin sınıfından mi kaynaklı bilmiyorum tabi de eğer ondan ise gayet iyi ya.
Deprem konusunda polemiğe kurban gitti.Niloya nereye gittiiiiiii
Aaaa inşallah hemen gelirDeprem konusunda polemiğe kurban gitti.