- 16 Haziran 2020
- 5.593
- 13.564
- 248
- 29
Neler aldınnSabah sabah online alışveriş yaptım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler aldınnSabah sabah online alışveriş yaptım
Hahahaha buldun mu sonunda3 kavanoz kuşburnu marmelatı![]()
Allah razı olsun canım benim memlekette iyiki trendyol varHahahaha buldun mu sonundaafiyet olsun şimdiden
Aynen çok iş görüyor ne ararsan varAllah razı olsun canım benim memlekette iyiki trendyol var![]()
Kala kala A 101 in marmelatına mı kaldıkAynen çok iş görüyor ne ararsan var![]()
Trendyol bu kadar yapamazdı reklamınıiii hdhdhdhKala kala A 101 in marmelatına mı kaldık![]()
Gram altın üzerinden reklam ücreti almalıyım değil mi ?Trendyol bu kadar yapamazdı reklamınıiii hdhdhdh![]()
Hak ettin bencedeGram altın üzerinden reklam ücreti almalıyım değil mi ?![]()
Tam altın alınacak zaman parası olan içinHak ettin bencede
Altın fiyatları ne alemde acaba biraz param var gram veya çeyrek alaydimm![]()
Dur birazdan bakayım bi ne kadar buraya da atarımTam altın alınacak zaman parası olan için
Gene de o meşhur ifadeyi yazayım YTD(yatırım tavsiyesi değildir)
![]()
Aa neler aldın söyleSabah sabah online alışveriş yaptım
Online 3 kavanoz kuşburnu marmelatı 1 tanesini anneme hediye aldımAa neler aldın söyle![]()
Hoşbuldum canım
Afiyetle yiyin canımOnline 3 kavanoz kuşburnu marmelatı 1 tanesini anneme hediye aldım
Kasaptan ciğer ve işkembe aldım![]()
Özlettin kendini yokluğunu çok hissettirdinHoşbuldum canımsaçma sapan ban yeniyor birileri yetişkin zorbalığı yapıyor saldırıyor biz taarruza geçince suçlu oluyoruz çok fazla siteyi kullanmayı düşünmüyorum artık günlük paylaşımları yapıp çıkarım canım haksız yere ban yediğimi düşünüyorum senelerdir burada bir grup var haksızca profil mesajı yazanlara saldırıyorlar diyecek söz yok Allah bunların şerrinden korusun akran zorbalığının yetişkin zorbalığı bu da maalesef çevresinde sözü geçmeyen insanlar burada boş boş millete saldırıyor