• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Niloyatospikk Niloyatospikk hoşgeldinnnnnnn canım 😘😘😘😘

Bayram günü açık görüş mü yoksa ceza bitti mi 🤣🤣🤣🤣🤣
Hoşbuldum canım😘 saçma sapan ban yeniyor birileri yetişkin zorbalığı yapıyor saldırıyor biz taarruza geçince suçlu oluyoruz çok fazla siteyi kullanmayı düşünmüyorum artık günlük paylaşımları yapıp çıkarım canım haksız yere ban yediğimi düşünüyorum senelerdir burada bir grup var haksızca profil mesajı yazanlara saldırıyorlar diyecek söz yok Allah bunların şerrinden korusun akran zorbalığının yetişkin zorbalığı bu da maalesef çevresinde sözü geçmeyen insanlar burada boş boş millete saldırıyor

Hoşbuldum canım😘 saçma sapan ban yeniyor birileri yetişkin zorbalığı yapıyor saldırıyor biz taarruza geçince suçlu oluyoruz çok fazla siteyi kullanmayı düşünmüyorum artık günlük paylaşımları yapıp çıkarım canım haksız yere ban yediğimi düşünüyorum senelerdir burada bir grup var haksızca profil mesajı yazanlara saldırıyorlar diyecek söz yok Allah bunların şerrinden korusun akran zorbalığının yetişkin zorbalığı bu da maalesef çevresinde sözü geçmeyen insanlar burada boş boş millete saldırıyor
Özlettin kendini yokluğunu çok hissettirdin
Sen buralardan başka yerlere gitme, takılma
Ve söylediklerine çok katılıyorum altına imza attım kaşe bastım say tatlım
Profil mesajı ne oluyor kuzucum cahilliğime ver lütfen

Burada şu bir gerçek ki fikre saygısız kendi gibi düşünmeyeni öteleyen gerçekten tuhaf insanlar var
Bulabildiğim en kibar kelimelerle yazdım duygularımı inan yoksa içimden neler geçiyor inan bilmek istemezsin ama tahmin edebilirsin

Allah'a havale ediyorum ben o tipleri bak bunu da kibar kelimelerle yazdım

Ayrıca ben o tipler için Allah'tan şifa diliyorum
senelerce ruh hastası ,ucubelerle törpüledim ben bu ömrü nasıllardır çok iyi bilirim

Son düzenleme:
Back
X