- 23 Ocak 2016
- 36.497
- 53.101
- 598
Aynen ben de ihtiyacım olunca epey araştırırım alacağım ürünüBenim de bir sürü indirim geliyor ama hiç girmem bile öyle indirimli şeylere ihtiyacım neyse sitelere girer alırım ama yine sonuncuyum geçen hafta da sonuncuydum Allah'tan bir kez birinciliği yaşadım
Mesela az önce kartı yanıma aldım külot alacaktım hesapladım tanesi 61 e geliyor en iyisi ben çarşıdaki hana gidip alayım daha uyguna olur deyip almadımAynen ben de ihtiyacım olunca epey araştırırım alacağım ürünü
Onun haricinde aklımın işi olmaz indirim bildirilerine tıklamak
İyi geceler Allah rahatlık versinIyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar
evet katılıyorumAseliccA bu hafta yarışmamıza katılıyor musunuz?
ya aslında nakitle almak daha ndirimde geliyor eskişehire gitmişim carsıda nakit daha indirim kredi kartla pahalıya patlıyor bende almadim nakit param yoktuMesela az önce kartı yanıma aldım külot alacaktım hesapladım tanesi 61 e geliyor en iyisi ben çarşıdaki hana gidip alayım daha uyguna olur deyip almadımaslında zararda olurum orada daha başka şeyler görüp alırım
Yok iki aydır kredi kartı kullanmıyorum banka kartıyla alıyorum internette artı kargo ücreti oluyor işteya aslında nakitle almak daha ndirimde geliyor eskişehire gitmişim carsıda nakit daha indirim kredi kartla pahalıya patlıyor bende almadim nakit param yoktuaklım kalbim eskişehirde kaldi nu sefer kızmla gidicem inşallah
ben plus aldım.. dayanilmiyorYok iki aydır kredi kartı kullanmıyorum banka kartıyla alıyorum internette artı kargo ücreti oluyor işte
TebriklerEveett yine haftalık yarışmamızın sonuna geldik. Harcamaları açıklıyorum:
Niloyatospikk 5073₺
Rprnn 2630₺
@prensesver 1940₺
Varyemez 1760₺
dolunaybekler 1640₺
albatroza 946₺
Yeni haftamız az harcamalı bol birikimli olsun inşallah kızlarr
En güzeli canım indirimleri değerlendirmek lazımBir marketten indirim kağıdı dağıtmışlar tereyağı bazı şeyler çok uygun geldi gidip eksikleri bakacağım.
Ey gidi ey una gelmiş 20 lira zamkomedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?