Siyaset olmazHadi bakalım yok mu artıranon parmağında on marifet demek ki arkadaşım parti kur oy verelim
Evet canım iki yerde pas var yoksa ben zımparalayıp boya atacaktım ama olacak gibi değil yoksa gereksiz eşya alımına karşıyımPas diyene kadar
Sakın değiştirme bozulana kadar kullan diyecektim ama pas dedin o zaman işler değişti
Yenisini al gitsin canım
Aman Allah korusun haklısınSiyaset olmaz
Orjinal fikirlerimi meclistekiler kaldıramayıp beni ortadan kaldırmayı çıkarlarına daha uygun bulabilirler
Devam edip birikimler yapaydn şuan şartlar çok başka olurdu demekkiKızlar tarih tekerrür etmiş defteri biraz kurcaladım 2021 Kasım ayında da yazmışım ben
Kız birikim yapmadığımı nereden icat ettinDevam edip birikimler yapaydn şuan şartlar çok başka olurdu demekki
2 Kasım 2021'de toplam 323 TL harcamışımKızlar tarih tekerrür etmiş defteri biraz kurcaladım 2021 Kasım ayında da yazmışım ben
2 gr 1 çeyrek diye yazmışım bankadan 4 bin çekmişim 3560 TL altına vermişim sanırımDevam edip birikimler yapaydn şuan şartlar çok başka olurdu demekki
tarih 20222 gr 1 çeyrek diye yazmışım bankadan 4 bin çekmişim 3560 TL altına vermişim sanırım
O zamanlar altın almamız da daha kolaydıtarih 2022
trendyol market 157
simit 10 oldugu zamanlarkahve de 20 tl ah be
evet vallaO zamanlar altın almamız da daha kolaydı
ya o rakamlarla alışveriş yapmayı özledim inanki 100 un altını olmuyor trendyol bile kabul etmiyor max 50 üstü olacakKızlar tarih tekerrür etmiş defteri biraz kurcaladım 2021 Kasım ayında da yazmışım ben
Ben önceden hangi market uygun diye bakmazdım ihtiyaçları Trendyol marketten getirtiyordum bir de boykot yoktu önceden her şeyi Carrefour online marketten getirtirdik o zamanlar aldığım birçok şeyi şuan azaltmış durumdayımya o rakamlarla alışveriş yapmayı özledim inanki 100 un altını olmuyor trendyol bile kabul etmiyor max 50 üstü olacak
hatta yiyeceklerde çok pahalı alınacak gibi de degil öyle içim acıdı ben 10-20 tlcik şeyleri özledim ya
Evet2 gr 1 çeyrek diye yazmışım bankadan 4 bin çekmişim 3560 TL altına vermişim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?