Maşallah komşum olabilir misin
Komşun olabilir miyim demem gerekti sanırım
İşleri büyütüyorsun git gideYa Allah Bismillah bu işler artık A4 kağıtlarıyla olmayacak deftere yazmaya başlıyorum
Müşavirliğe el atabilirimİşleri büyütüyorsun git gidehayırlı olsun yeni defterin bi dahakine ne gelecek merakla takipteyim
Gömleğin güzelmiş hayırlı olsun güle güle giy canım.Niloyatospik bu gömleği aldım. Bu tabi mankendeki duruşu
Ya çok güzel ben de böyle oversize model çok seviyorum güle güle giyNiloyatospik bu gömleği aldım. Bu tabi mankendeki duruşu
Ya Allah Bismillah bu işler artık A4 kağıtlarıyla olmayacak deftere yazmaya başlıyorum
Niloya nokta atışı yapmışEn güzeli canım daha derli toplu oluyor yıllardır defter tutuyorum
makina iyiyse degiştirme bence benimde vardi vesteldi ama çok iyi yıkanıyordu çok memnudum sonra degiştirdim samsung aldım hiç de memnun degilim 3 sene ıkdu güzel yıkanmıypr samsungu hiç tavsiye etmem anneminde samsung 1 yıl olmadan çok ses cıkarmays başlamiş memnun kalmadi bana sormadan almişlardıÇamaşır makinemin değişmesi gerekiyor aslında yıkama olarak hiçbir sorunu yok 15 yıldır kullanıyorum ama dış boyası çok attı ilk defa Arçelikten böyle bir şikayet yaşıyoruz eşime kalsa hemen alacak makine ama ben biraz daha almayalım diyorum hazır altın düşmüşken altın almak lazım
Kadın mali müşavir olacakmışNiloya nokta atışı yapmışvaryemez gerçekten işini hakkıyla yapıyorsun yani ihtiyaçtan ziyade zevk alıyorsun bu birikim işinden onu çok net anladım
Evet canımNiloya nokta atışı yapmışvaryemez gerçekten işini hakkıyla yapıyorsun yani ihtiyaçtan ziyade zevk alıyorsun bu birikim işinden onu çok net anladım
Yok yine Arçelik alacağız eşim hep uygun markalardan yanadır ama benim Arçelik takıntımı biliyor makinemi yine aynı marka alacakmışmakina iyiyse degiştirme bence benimde vardi vesteldi ama çok iyi yıkanıyordu çok memnudum sonra degiştirdim samsung aldım hiç de memnun degilim 3 sene ıkdu güzel yıkanmıypr samsungu hiç tavsiye etmem anneminde samsung 1 yıl olmadan çok ses cıkarmays başlamiş memnun kalmadi bana sormadan almişlardı
Oğlanlara göre gastronomi okumalıymışım
Hadi bakalım yok mu artıranOğlanlara göre gastronomi okumalıymışım
Okuldaki bir öğretmen arkadaşa göre hukuk
Sana göre de mali müşavir
Pas diyene kadarYok yine Arçelik alacağız eşim hep uygun markalardan yanadır ama benim Arçelik takıntımı biliyor makinemi yine aynı marka alacakmışmecbur değişmesi gerekiyor beyazlara makineden çıkarırken pas değiyor
Maşallah gerçekten şapka çıkartılır bunaEvet canım
Malum söz uçar yazı kalır
Hatta 2 tane defterim 1 tane ajandam var
1 defteri aylık nakit ve kartla olan harcamaları yazıyorum
Diğer deftere gelir (ekders maaş kira )
Gider (sabit gider kalemleri) şeklinde yazıyordum
Ajanda altın birikimlerimi hangi tarihte kaç tl den kaç gram aldım şeklinde not alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?