Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Dün çocukları park kafeye götürdüm. Park, yiyecek, tatlı, kahve 1000 lira ödedim. 500 lira da markette harcadım

Bir kaç parça yaz alışverişi yaptım kızlar, yine acayip bir indirim denk getirdim, hepsi toplam 1500 lira tuttu. Aslında eksiğim yoktu ama doğum sonrası kilolardan dolayı yazın suda giyecek kıyafetim dar geliyordu, yenisini aldım tatiller için. İndirim denk getirmişken de yanına bir şeyler ekledim çocuklara.
Allahtan harcama sınırlaması yapıyorum

Ben de öyle asıl almam gerekenler kalıyor ama saçma sapan şeyler alıyorum parfüm takıntım var. Her ay en az 1 tane alıyorum. 10 bin bi parfüme veriyorum mesela ama gram altın almak zor geliyor. Offff cidden.
O parfümlerin tarihi bitince berbat bir kokus olusiyor. Hepsini kullanabiliyormusujiz

Bugün Gratis indirim yapmış hiçbir şeye ihtiyacım yok ama gitsem mi diyorum bu ay da fazla açıldım önümüz de kurban bayramı

İyi günlerde kullan ben de kilo aldım dolabımda hiçbir şey olmuyor.

İyi günlerde kullan ben de kilo aldım dolabımda hiçbir şey olmuyor.
Bir gün zayıflarım diye dolabımda bekliyo her şey. Kilo olunca giydiğimi de yakıştıramıyorum. Emzirdiğim için iştahım acayip açık. Normalde şerbetli tatlı yemem. Geçen 2 günde 1 kilo baklava yedim

O parfümlerin tarihi bitince berbat bir kokus olusiyor. Hepsini kullanabiliyormusujiz
Tarihi hemen bitmiyo ki 6 yıllık parfümüm vardır kullanmıyorum bi ara dekant olarak sattım 7 8 şişe de öyle sattım duruyor hepsi

Sağlık olsun ne yapalım

Ben zayıflama işini unuttum ya yani o kadar zayıflamam en azından topladım olmayan bütün kıyafetleri ihtiyacı olan birilerine vercem.
Bende doğumdan sonra tatlıya baya baglandm öncesinde ufacık birşey beni uzun süre idare ederdi
Diyer alışverişleri uyguna getirmissn tebrik ediyorum bu şekilde devam gülr güle kullanın

Baklavada bende tutamıyorum kendimi geçen bayram bi tepsi aldık gel git ye derken bayram sonrası tepsi bomboştu geldi kilolar

Gitmedim indirim 250 TL üstüneymiş hesap yaptım 250 mecbur harcanacaksa şayet bi 250 daha harcanır etti mi 500 dedim yok gitme
500 le de kalmazdı emin ol daha çok harcanırdi orası kara delik gibi bi yer bi bakıyorsun sepet dolmuş taşıyor çok iyi yapmışsn böyle böyle alışverişler sınırlanacak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…