- 15 Nisan 2023
- 216
- 399
- 33
Ben de yapayım kız, yumoş yumoş olsunyok yakmadi .. diplerine heryere sürüyorum.. bekletip sonra yıkıyorum iyice yıkıyorum saçimı besliyor. yumuşacik oluyor. ayda bi yapıyorum :)
Amin canımbereketiniz olsun inşallah.. :)
Benim eşim de almıyorum diye kızıyor mutfağa azcık atıştırmalık bir şeyler bakmak için girdi adamcağızım bugün gidip alayıminsan maaş alinca bişeyler alasi geliyor bilmiyorumhiç de acimiyorum.
eşimde bana kızıyor harcamamdan
daha dur kuaföre bile gitmedim.
bu aralar slivere merak saldim uzattim da.. kulagimin gibine gelmesini bekliyorum.
sonra kestirecegim inş.
dün saçima bakım yapmışım ayda bi kere yaparım hep.. elma sirkesi+kuru maya... 1 saat bekletip direk banyoya. iyice de yıkıyorum..
saçimda baya dogalık kazaniyor
bide sirke yüz toniği de yaptım ben bakımlara çook önem veriyorum. saç yüz felan..
insan dedigi güzel ve bakimli olmalı :)
Güle güle kullan merak ettim terliklerini ben de o tarz giyiyorumGünaydınn
Dün hafta yarışmasına katılım sağlayamadım. Harcamam 1500 gibiydi zatenRprnn daha az ile kapatmış haftayı sanırım. Tebrikler canım
Bugün 1483 tl crocs aldım hızlı bir başlangıç oldu
Teşekkürler
TeşekkürlerGünaydınn
Dün hafta yarışmasına katılım sağlayamadım. Harcamam 1500 gibiydi zatenRprnn daha az ile kapatmış haftayı sanırım. Tebrikler canım
Bugün 1483 tl crocs aldım hızlı bir başlangıç oldu
yumaşatıcıyı çiçeğim beyaz olan tek geçerim ama deterjan arkadaşlar daha iyi biliyordurTünaydın kızlarr, bana deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz, mis gibi kokan birşey arıyorum
Ben yumuşatıcı kullanmıyorum kurutma makinesi alınca gerek kalmadıTünaydın kızlarr, bana deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz, mis gibi kokan birşey arıyorum
Çok geçmiş olsun canımSabah gözüm için yine doktora gittim
İlaçlar 320 tl tuttu
Kaç aydır gözlerim düzelmedi zombi gibi geziyorum kirpiklerim dökülmeye başlamış biraz moralim bozuk
Bir düşüyor bir artıyor milletin psikolojisi bozulduGram almayı düşünüyordum baktım yükselmiş. Alsam mı acaba
Göz alerjisi ve göz kuruluğu var. Kirpik dibi iltihaplanması da olmuşÇok geçmiş olsun canımRabb'im şifa versin sağlık o kadar mühim kii.
Neden gözlerin düzelmedi ki ne gibi bir sorun var acaba?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah ne dedi doktorSabah gözüm için yine doktora gittim
İlaçlar 320 tl tuttu
Kaç aydır gözlerim düzelmedi zombi gibi geziyorum kirpiklerim dökülmeye başlamış biraz moralim bozuk
Okyanus suyu damlası kullanmıyor musun bir ara annemin çok oluyordu hatta hâlâ ara ara olur göz damlası kullanıyorken geçiyor.Göz alerjisi ve göz kuruluğu var. Kirpik dibi iltihaplanması da olmuş
Emzirdiğim için her ilacı kullanamıyorum, düzenli kullansam da fayda etmiyor
Ne yapacağımı şaşırdım
Evet yine artmışGram almayı düşünüyordum baktım yükselmiş. Alsam mı acaba
Kullanıyorum antibiyotik krem ve damla verdi haricindeOkyanus suyu damlası kullanmıyor musun bir ara annemin çok oluyordu hatta hâlâ ara ara olur göz damlası kullanıyorken geçiyor.
bn vatan komşu çatlasin kullaniyorum off o koku missss gibiiiiTünaydın kızlarr, bana deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz, mis gibi kokan birşey arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?