Cok güzellerBenim aldıklarım hep bu fiyatlarda
Ayhhh beni can evimden vurdun işte o zamn alsın hdhdhdhCancazım isterse 1000 tl olsun al
Allah korusun 2. Hanımlar 1.nin yemediğini çok güzel çatır çutur yiyiyorlar
Bende ona denk geldim kadınlara da iyi bahAne olduu bakma senGeçen instagramda bir pazarcı esnaf adam hanımlara kocanın parasını sen ye ötekine kalmasın diyordu
Aynen harca gitsinCancazım isterse 1000 tl olsun al
Allah korusun 2. Hanımlar 1.nin yemediğini çok güzel çatır çutur yiyiyorlar
İyi taktik satışlar yükselmiştirGeçen instagramda bir pazarcı esnaf adam hanımlara kocanın parasını sen ye ötekine kalmasın diyordu
Eşin galericilik yapıyorsa o da hanımlara söylesinİyi taktik satışlar yükselmiştir
Yok yahu ne galericiliği biz arabaların teknik kısmındayızEşin galericilik yapıyorsa o da hanımlara söylesin
Ahuu14 beni bu topikte sen anlarsın şunu almamak için zor tutuyorum kendimi yanlış ürün gönderildi diye 100 TL kupon verdi fiyatı 100 TL düşecek
Hahha şuan o kupon sana öyle çekici geliyor ki ben ettim sen etme bacımDur bakalım Ahu derse ben bu hafta yeterince harcadım ben yaptım sen yapma desin bana
Ama bu fincan daha fazla düşmez kiHahha şuan o kupon sana öyle çekici geliyor ki ben ettim sen etme bacım
Yılbaşı geliyor fiyatlar artarAma bu fincan daha fazla düşmez ki
O zaman al kupon da var hazırAma bu fincan daha fazla düşmez ki
O zaman al kupon da var hazır
Tebrikler kizlarNiloyatospikk canımmmmm heyyyyyy beni duy lütfen alma alma eminim son kararım
Köpekler yiyesice vicdanım gene devreye girdi
para kolay kazanılmıyor evde illaki fincanların vardır onları kullan tatlım
Benim bazen geçmişte yaptığım hatalar, acımalar ,maraz doğuran merhametli davranışlarım aklıma gelince bana bir hâller oluyorTebrikler kizlarNiloyatospikk in kafası tam karıştı bi al bi alma ben hâlen alma diom daha ucuzu var.
Hani daha ucuzu at bana bir taneTebrikler kizlarNiloyatospikk in kafası tam karıştı bi al bi alma ben hâlen alma diom daha ucuzu var.
Tövbe estağfirullahYılbaşı geliyor fiyatlar artar
2 .kadının yeme ihtimalini düşün
Ben bile al diyorsam artık
Evet evde var var ah bir de sattım zamanidna bir sürü bilsem fiyatlarının artacağını satmazdım.Niloyatospikk canımmmmm heyyyyyy beni duy lütfen alma alma eminim son kararım
Köpekler yiyesice vicdanım gene devreye girdi
para kolay kazanılmıyor evde illaki fincanların vardır onları kullan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?