Erkenden uyudum ,uyandım topiğe girdim ortalık miss gibi kokuyor ellerine sağlıkHerkes uyumuş aaaa temizlik bana kaldı
yoruldum aaaa
hadi iyi geceler
Allah kabul etsin canımBen bu hafta aman aman bir para harcamadım kendim için
ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım
Perşembe günü de bir hasta ziyaretine gittim birşeyler alıp götürdüm
Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım
Amin Allah razı olsun canım benimAllah kabul etsin canım
Abla zekatı parça parça mı veriyorsun? Ben ramazan ayında tek seferde veriyordum. Parça parça verip, yıllık hesabından mı düşüyorsun?Ben bu hafta aman aman bir para harcamadım kendim için
ama dün okuldan gelirken yaşlı bir teyzeye bir miktar sadaka bir miktar da zekat bedeli vermeye çalıştım
Perşembe günü de bir hasta ziyaretine gittim birşeyler alıp götürdüm
Önümüzdeki günlerde yine tanıdık 1 tane genç gurbette çalışıyor arkadaşıyla birlikte ailesine ziyarete gelecekmiş duydum o genç ve arkadaşını da zekat listesine yazdım ya nasip bakalım
Tatlım 2025 yılının zekatı 2025 yılının ramazan ayı içerisinde verildi inşaallahAbla zekatı parça parça mı veriyorsun? Ben ramazan ayında tek seferde veriyordum. Parça parça verip, yıllık hesabından mı düşüyorsun?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinGünaydın kızlarrr
Dün 400 TL eczane de harcadım.
Kırçıl ne demekBen de ip aldım 230 TL daha ip lazım ama kırçıllı yok
Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Farklı renklerde ebruliKırçıl ne demek
İlkkez duydum bunu hdhdh iplerle çok alakalı bilirdim kendimi değilmişim onu anladımFarklı renklerde ebruli
Bilmiyorum ebruli renkler diyorlar da ben kırçıllı diye kendim uydurmuş olabilirimİlkkez duydum bunu hdhdh iplerle çok alakalı bilirdim kendimi değilmişim onu anladım
O renkli iplerin modern adı multicolor mışİlkkez duydum bunu hdhdh iplerle çok alakalı bilirdim kendimi değilmişim onu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?