- 23 Ocak 2016
- 37.170
- 55.161
- 598
Yok hiçbir şey koymadım kuru kuru sardımAy sabah sabah hangi kafa ile iç harcı demişim sosunu sormuştum buzdolabında kalacak ya yumurta koyuluyor mu diye merak etmiştim buzluğumda yufkadan bol bişey yok birinci yapacağım tarif tahinli olur çünkü baklavalık , Haftasonu hepsini tarif yapıp buzluğa atmak istiyorum
Bende öyle yapayım teşekkür ederimYok hiçbir şey koymadım kuru kuru sardım
Senin birikim amacın ve hedefin ne canimSağolun kızlar
Bi hedefim yokSenin birikim amacın ve hedefin ne canim
Bi hedefim yokamacım da yok
Aynen
Burada biri suda indirim var demişti geçen gün sen miydinEğer yumurtayı marketten alıyorsanız bim de 30 lu m yumurta 100 tl
Kendimi bim bayisi gibi hisssettim ikidir oranın indirimi denk geliyor
Evet bendimBurada biri suda indirim var demişti geçen gün sen miydinaynı gün parkta biri yanındakine Bimde suda indirim varmış diye anlatıyordu ben de içimden bak buradaki Bimde de indirim varmış demiştim
Sen bize haber ver canım böyle bundan sonra seni topiğin Bim indirim başkanı ilan ediyorumEvet bendimgenel indirimmiş
Çok gurur duydum görevimi layığıyla yerine getirmeye çalışacağımSen bize haber ver canım böyle bundan sonra seni topiğin Bim indirim başkanı ilan ediyorum
Tüm bimlerde bitmiş diyorlar doğru muEğer yumurtayı marketten alıyorsanız bim de 30 lu m yumurta 100 tl
Kendimi bim bayisi gibi hisssettim ikidir oranın indirimi denk geliyor
Bizimkinde vardı bayaTüm bimlerde bitmiş diyorlar doğru mu
Geçen indirime girmişti yetişemedim 40 ml baya uygundu sen kaça aldın1500 Trendyol da harcadım.
Güneş kremi Bioderma 40 ml olanını aldım büyük boy daha uyguna geliyordu ama ilkez kullanacağım için önce bi deneme amaçlı küçük boyu aldım umarım memnun kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?