Alışveriş Sınırlama ve Birikim

63 bin kaç taksit abağ ne pahalıymış bazı kişilerde ayfon takıntısı var kardeşlerimde de şükür benim öyle özel zevklerim yok Varyemez duy duy
Tatlım bu konularda benim yaşıtım Mert Başaran ile aynı fikirdeyim

Seni de tebrik ediyorum

Sarı kapaklı olan nasıl benimki 200 ml olan dı, ben lekelerimden o kadar çok kurtulmak istiyorum ki artık komedona razıyım
BUndan aldım ben. En büyük boy 150 ml görünüyordu 200 de mi varmış
Dr bana Kore marka sakın kullanma demişti varsa leken dikkat et istersen bu arada birde yeni nesil filtre kullanmamız lazım galiba
Yok zaten hiç güven vermiyor Kore malları.
Filtreyi doğal hayata taşıyamiyoruz işte
Evet var biraz lekelerim
63 bin kaç taksit abağ ne pahalıymış bazı kişilerde ayfon takıntısı var kardeşlerimde de şükür benim öyle özel zevklerim yok Varyemez duy duy
Benimde hiç öyle takıntılarm yok hele bir telefona o parayi vermek aşırı saçma geliyor bacilarim benim tam tersim ama aşırı istiyorlar iPhone yi ne yazık ki fakirler alamıyorlar birinde görünce hemen anlıyorlar kaç olduğunu faln ben o elmayı görmesem anlamam iPhone olduğunu

Eklentiler

• 18232.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu ay harcamalara dikkat etmemiz lazım çok açıldım kredi kartları agzına kadar doldu.
ocak ayından sonra taksitler bitiyor kenara para koymam lazım kız uniyi kazanırsa ekstra masraflar merhaba diyecek.
Mart ayında maasımdan ödenen dershane taksiti bittiginde rahatlayacagım ama başka masraflar çıkıyor.
Eşimin maaşı ev kredisi araba kredisi ve mutfak masrafına gidiyordu şükür araba bitti . 30 bin kadar bize kalır dedim ama nerdeeeee

Ben de anlamam elmayı görmeden

Ev masrafları öyle maalesef hele çocuk varsa biri biter biri başlar ekonomi de malum o yüzden biz elimizden geldiğince ufak ufak bir yerlerden kısıp gereksiz harcamaları bırakıp birikim yapmaya çalışacağız.

Bunu yapmaya çalışıyorum, elimde olan paralarla birikim için altın ve ajda yaptım köşede güvencem olunca içim rahat ediyor.
Kime el açacaksın bu ekonomik darboğazda.
Şimdi kız uni kazansa bir ton masraf bizi bekliyor
Çalışma hayatına devam etmem gerek tek maaşla imkansız çocuk okutmak.
Saglık sorunlarım var bazı bazı ve eşim kızımızın dışarıda başka bir şehirde tek başına uniye gitmesini istemiyor, korkuyor

Ayy çok pardon 150 ml miş onu 800 aldıysan çok uygun valla umarım beğenirsin herkese uymuyor

Ahh eşinizi o kadar iyi anlıyorum ki benim kız daha 2.5 yaşında ben şimdiden dert ediyorum, sosyalleşmesi uzağa gitmesi lazm ama gel gör ki herşey berbat bir halde bakkalaa bile yollarken iki kere düşünüyor insan.
Maşallah size de az çok yapmışsnz biraz birikim üni ister istemez biraz zorlar sizi orda da bilinen masraflar dışında bide bilinmeyen ne masraflar bekliyor kim bilir. Umarım gönlünüzce daha kolay geçer herşey

Eklentiler

• IMG_3185.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 11
Amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…