- 23 Ocak 2016
- 37.170
- 55.161
- 598
Hemen kargola burayaBizimkinde vardı baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen kargola burayaBizimkinde vardı baya
350Geçen indirime girmişti yetişemedim 40 ml baya uygundu sen kaça aldın
Bence uygun ben eczaneden 1.500 aldım desem350büyük boy 810 du
Evet eczaneler de daha pahalı o yüzden ty da Biodermanin kendi satıcısından aldım. Eczaneler üstüne kendi kârını koyuyor.Bence uygun ben eczaneden 1.500 aldım desem![]()
Çok memnunum benimki lekelere eğilimli ciltler için olanı azalttı lekelerimi ama kapalı komedon yapıyor o kötüAhuu14 memnun musun peki
Evet bende lekeli ciltler için olanını aldım sarı renkte kapağı. Komedon da büyük sıkıntı sanki ya inşallah kötü yapmaz bakalım ilkkez deneyeceğim. Daha önce vich kullanıyordm çok bir etki göremedim onu bıraktım.Çok memnunum benimki lekelere eğilimli ciltler için olanı azalttı lekelerimi ama kapalı komedon yapıyor o kötü
Hayırlı olsun. Para varsa her istenen alınır ya yavaş yavaş halledersin inşallahselamlar.
eşim iphone 17 pro aldi.. ama benim telefonumla hiç farkı yok kamera farkı bu kadar.. ben 14 kullaniyorum.. vazgeçtim...
ocaktan sonra altınlar yükselmezse gram altin yada ajda alcam..
yada eksiklerimi tamamlicam dik kablosuz süpürge istiyorum. laptop lazim. bişeyler eksik..
Nevresim takımı felan alcam.. yastıklar komple degişecek.. 4 adet lazim bana
evimi de degişim yapmak da istiyorum.. bilemedim ki..
Benimde güzel bir güneş kremini ihtiyacım var ne kullansam sivilce yapıyor1500 Trendyol da harcadım.
Güneş kremi Bioderma 40 ml olanını aldım büyük boy daha uyguna geliyordu ama ilkez kullanacağım için önce bi deneme amaçlı küçük boyu aldım umarım memnun kalırım.
İste denemeden bilemiyoruz ne yazık ki. Çok fazla kullanan var bu Biodermayi ama bi kısım sivilce yaptığını söylüyor bi kısım ise çok memnun.Benimde güzel bir güneş kremini ihtiyacım var ne kullansam sivilce yapıyor
Evet deneyip test etmek gerekiyorİste denemeden bilemiyoruz ne yazık ki. Çok fazla kullanan var bu Biodermayi ama bi kısım sivilce yaptığını söylüyor bi kısım ise çok memnun.
Solenta, Bioderma, la Roche, vich gibi markaları kullanmaya çalışıyorum evet biraz pahalı oluyorlar ama diğer ürünlere de hiç güvenim olmuyor bunlarda marka olduğu için güveniyorum yarayıp yaramamasi kişiye bağlı.
Onu ilkkez duyuyorum o kadar çok farklı isimler var ki bide Kore malları olanlar çıkmış onunda kullananı cokBen ecowell güneş kremi kullanıyorum
Ne kadara aldı telefonu?selamlar.
eşim iphone 17 pro aldi.. ama benim telefonumla hiç farkı yok kamera farkı bu kadar.. ben 14 kullaniyorum.. vazgeçtim...
ocaktan sonra altınlar yükselmezse gram altin yada ajda alcam..
yada eksiklerimi tamamlicam dik kablosuz süpürge istiyorum. laptop lazim. bişeyler eksik..
Nevresim takımı felan alcam.. yastıklar komple degişecek.. 4 adet lazim bana
evimi de degişim yapmak da istiyorum.. bilemedim ki..
Sarı kapaklı olan nasıl benimki 200 ml olan dı, ben lekelerimden o kadar çok kurtulmak istiyorum ki artık komedona razıyımEvet bende lekeli ciltler için olanını aldım sarı renkte kapağı. Komedon da büyük sıkıntı sanki ya inşallah kötü yapmaz bakalım ilkkez deneyeceğim. Daha önce vich kullanıyordm çok bir etki göremedim onu bıraktım.
Dr bana Kore marka sakın kullanma demişti varsa leken dikkat et istersen bu arada birde yeni nesil filtre kullanmamız lazım galibaOnu ilkkez duyuyorum o kadar çok farklı isimler var ki bide Kore malları olanlar çıkmış onunda kullananı cok
sagolun .108 bine taksitle aldi.Ne kadara aldı telefonu?
63 bin kaç taksit abağ ne pahalıymış bazı kişilerde ayfon takıntısı var kardeşlerimde de şükür benim öyle özel zevklerim yoksagolun .108 bine taksitle aldi.
kendi telefonu arkadaşa satti 45 bin..
kendi ödeyecek.
ben alcaktim heveslendiydim..
ama kamera dişinda hiç bi farkı yok hevesim kaçti..
2027 de iphone 20 çıkacakmiş belki onu alirim.. idare ederim özellikleri güçlendirme felan istiyorum
Rprnn
Niloyatospikk