Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Günaydın kızlar

Tamam canım
Bak bakalım varsa yazıver sana zahmet
Canım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4

Canım insta hesabı osmanbey manav , öyle manav dediğime bakma herşey var urfaya ait. bu arada peynirim 5 kilo değilmiş sordum dedi ki 5 kiloluk bidon suyu içinde öyle anlamışsın, sanrım 3. buçuk 4
Allah razı olsun canım fiyat gayet normal canım daha düşük fiyatta hile hurda olma ihtimali yüksek olur
Tamam hemen bakayım

aletli pilates mi, sorma benim ay ortasına doğru hep bu tarz şeylerden dolayı sondan birinci oluyorum
Evet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa ki

Evet aletli pilates ilk 10 dk mat uzerinde 35 dk aletle bu ay takviye almayacağım masraf bitti dedim oysa ki
zor gerçekten hepsini yoksaymak olmaz ama bir hesap kitap yapıldı mı sonu yok, benim bu ay terapi ücreti de eklenecek onun dışında almam gereken çok şey var , ama almamak için direniyorum, Allah tüm ihtiyaçları karşılama gücü versin

Pilatese yazıldım yarın ona ödeme yapacağım o alışveriş sayılıyor mu
Sayılıyor beybi. Niloya ve ahu da yazmıştı
O zaman deprem sigortaları, arabanın mtv si,tüv ,yıllık bakımı vs vs bunlara ödeme yapıyorum alış veriş sayılıyor mu?
Herşey herşey ama herşey sayılıyor bu birikim adına yapılanlar sayılmıyor hhddhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…