- 23 Ocak 2016
- 37.655
- 56.745
- 598
Aman çatlamayım kız Allah korusunSüs bitkisi ,ailesinden görmemiş aile olabilmeyi
Aman ne hali varsa görsün Allah layık olduğunu versin, verdi de çok şükür
Çok klişe bir deyimle anlatsam roman olur orta yerinden çatlarsın
Belki bir gün kitap olarak anlatırım hayatımı ya da bir senariste gönderirim oynatsın tüm Türkiye izlesin
Geçmiş olsun canımSağlıkla ilgili ödemem vardı onu yaptım 1000 , bu sabah harcsmalarım için kaba taslak yaptım zorunlu gideler vs maaşımdan kalan para ( alışveriş yapmadığım taktirde ) 20 bin kalıyor ve bence birikim için güzel bir para, alışveriş konusu sıkıntılı kart borcum hep var
Çok teşekkür ederim aminÇok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Ben bunları alsam en az 1000 lira tutardı ablaKızlar nasılsınız bakalım
Ben çok şükür bugünlük okuldaki mesaimi bitirdim
Okul çıkışı pazara gittim 400 tl harcadım Aldıklarım
Havuç, kıvırcık ,limon ,maydanoz 85 tl
2 kilo bal kabağı 40 tl
Mor lahana 95 tl
1.5 kilo mandalin 50 tl
400 gr susam ezmesi 130 tl
Neresi orası bakayımBen bunları alsam en az 1000 lira tutardı abla
Biz sen Dubai'de mi yaşıyorsun yeşillik şuan çok ucuz havuç kilo 30 kıvırcık 25 limon file 50 maydanoz 20 mandalina kilo 25Ben bunları alsam en az 1000 lira tutardı abla
pazarımız uygun ihtiyacım yoktu benim ama anneme alıverdim pırasa kilosu 25 tlBen bunları alsam en az 1000 lira tutardı abla
Burada da lahana 50 TL mor kelem pahalı şuanpazarımız uygun ihtiyacım yoktu benim ama anneme alıverdim pırasa kilosu 25 tl
Havucun kilosu 20 tl
Birisi lahana sordu hangisini alırsan 50 tl dedi satıcı
Hava oldukça soğuk elimde taşıdığım için fazla gezmedim sadece ihtiyaçlarımı bir iki yerden alıp 20 dk içinde pazardan çıktım
Evet mor lahana neden pahalı acaba ya kilosuna 50 tl dedi 1 tane çektirdim 95 tl tuttuBurada da lahana 50 TL mor kelem pahalı şuan
Ben de anlamıyorum kışın dolabımdan eksik olmaz inan pahalı diye almadım ne zamandırEvet mor lahana neden pahalı acaba ya kilosuna 50 tl dedi 1 tane çektirdim 95 tl tuttu
Neyse bana epey gider bakalımBen de anlamıyorum kışın dolabımdan eksik olmaz inan pahalı diye almadım ne zamandır
Afiyet olsun2. Öğünümü de yedim bugün benim için bitti gitti
3 4 senedir 2 öğün besleniyorum zaten yaş geçtikçe metabolizma hızı yavaşlıyor
2 öğün beslenmek bünyeme iyi geliyor
Geçti mi ciddenBu ay 1 tane cumhuriyet altını alicaktim 40bini geçmiştir, hala düşmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?