Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Biz sen Dubai'de mi yaşıyorsun yeşillik şuan çok ucuz havuç kilo 30 kıvırcık 25 limon file 50 maydanoz 20 mandalina kilo 25
Dubai'de değil Muğla'da yaşıyorum ben mesela ve herşey x1.5 şeklinde burada
Söke'nin pazarında 10 lira olan burada merkezde 15 benim mahallede 20 oluyor bodruma gidene kadar 30 oluyor...çünkü buraya aydından geliyor yerli üretim olansa dağlardaki yaylalardan geliyor onlar ucuza mal vermiyor. egenin iç kısımları mesela çok çok daha ucuz buradan - ki sanırım konu sahibi arkadaş da küçük iç ege illerinden birinde.

faturalar da öyle burada birim fiyatlar yüksek

altını bilmiyorum burada altın (ziynet veya lira) hiç almadım ama altın da şehirden şehire fark ediyor, yukarıda verilen fiatların hepsi muhtemelen doğrudur
çeyrek 500 lirayken 20-30-40 liralar gibi oynuyordu, şehirler arasında ve aynı şehirde semtler arasında, şimdi daha fazla farklar olması mümkün.

Dolap uygulamasından bunu aldım, dekoratif amaçlı nar ağacı indirim kuponu ile 103 tl.
Aldiklarin bereketli olsun Varyemez, afiyet olsun Ahu geçmış olsun canım. 20 bin birikim için iyi bir rakam
Çok teşekkür ederim , 20 bin eğer sürekli alıiveriş yapmasam çok iyi rakam umarım o şekilde ilerlerim , ağacın sana şans getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…