- 23 Ocak 2016
- 37.720
- 56.975
- 598
Yaa çok güzel iyi günlerde kullanÇok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştım
Sonra da anneme uğradım
Bir de sevdiğimi alamıyorsam ,aldığımı severim deyip taktım çantamı koluma gezdirdim kıymetlimi geldim
SüpersinnnÇok şükür iyiyim yenice eve geldim yarınki yerli malı etkinliğinde okuldaki arkadaşlarla yapacağımız kahvaltı sofrası için malzeme almaya çıkmıştım
Sonra da anneme uğradım
Bir de sevdiğimi alamıyorsam ,aldığımı severim deyip taktım çantamı koluma gezdirdim kıymetlimi geldim
Yaa çok güzel iyi günlerde kullan
Sağ olun kızlarSüpersinnn
İyiyiz canım sen nasılsın?Günaydınnasılsınız
Kendi adıma çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?Günaydınnasılsınız
Afiyet olsun canım ne güzel ne güzel bir etkinlikÇay saati
Yaklaşık 1 saat sonra sipariş verdiğimiz börekler gelecek ve biz öğretmenler de kendi etkinliğimizi yapacağız inşaallah
Afiyet şifa olsun canımHayırlı sabahlar hayırlı günler kahvemi yaptım
Evet, çok güzel oluyor gerçekten çocuklarımızın getirdiklerini okulun giriş kat koridoruna masalar ayarlayıp üzerine koyduk ,çocuklar sınıf sınıf sıraya girip tabaklarına aldıklarını sınıflarına götürüp yiyiyorlarAfiyet olsun canım ne güzel ne güzel bir etkinlik
Çok güzel olmuşYeni bir battaniye daha bitti kızlarrrr bugün ip alacağım inşallah
İyiyiz canım sen nasılsın?
İyiyim ben de çok şükürKendi adıma çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Okulda sabahtan yerli malı etkinliği ile meşgulüz
Ellerine sağlık sen bu işte usta oldunYeni bir battaniye daha bitti kızlarrrr bugün ip alacağım inşallah
Yaa ne güzel hayırlı olsunİyiyim ben de çok şükür
Eski iş yerime haftada 2 gün çalışmaya başladım. Oğluma bi gün kv bi gün annem bakıyor.
Yemekleri hazırla, evle ilgilen, işleri toparla derken bu ara biraz yoğunluk oldu şükür her şeyi düzene koydum sayılır
Ellerine sağlık sen bu işte usta oldun
Teşekkür ederimmYaa ne güzel hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?