Ben de bu hafta sonu para harcamadımHaftasonu hiç para harcamadım. İnşallah market eksikleri vs tamamlandı. Bir süre harcama yapmayı düşünmüyorum.
Halıları yıkamaya vereceğim, oraya para gidecek bi.
Allah kurtarsınoffff hiç yapamıyorum ya. çok kötü durumdayız bir sürü kredi çektik kredi kartı patladı hesaplar hep ekside…
çok teşekkür ederimAllah kurtarsın
Kredileri niçin çektiniz ?
Anladım canım Allah kurtarsın borçlu olmak gerçekten çok zorçok teşekkür ederim
bütçemizi çok aşan bir ev aldık
ev kredisi dışında borçlandık sürekli sürekli
şimdi gelen para otomatik kredilere gittiği için her harcamamız eksiden oluyor..
Bugün bunu soracaktm kuyumcuya hiç unutmuşum yeni senin mesajı okuyunca aklıma geldi dhhdh altın baya yükseliyor en ucuz neyse onu hemen almak kârEvet en güzeli hiç zarar yok gibi bir şey gram altının yarısının da yarısı çıkmış ilk defa duydum 0.5 gramı daha yeni duymuştum 0.25 de çıkmış
Kaç gündür bakmadım altına ben kaç para olmuş kiBugün bunu soracaktm kuyumcuya hiç unutmuşum yeni senin mesajı okuyunca aklıma geldi dhhdh altın baya yükseliyor en ucuz neyse onu hemen almak kâr
Tam altın 34 gördü ya. Hiç grama bakmadım en son 5200 lerdeydiKaç gündür bakmadım altına ben kaç para olmuş ki
Şimdi baktım çeyrek 8375 TL yok ne ara 8000 i geçti bu çeyrek 9 bin de olur arkadaşBugün bunu soracaktm kuyumcuya hiç unutmuşum yeni senin mesajı okuyunca aklıma geldi dhhdh altın baya yükseliyor en ucuz neyse onu hemen almak kâr
Ben de yazmaya başlamıştım kaç gündür yine yazmadım telefona yazmak da zor oluyor en güzeli kağıda yazmak sanırımBen giderleri yazmayı çok ihmal ediyorum ya
Aslında nereye ne harcanmış çok güzel oluyor.
Bugüm tekrar niyet ettim yazmaya
Olur zaten oraları bilmiyorum ama buralarda 20 kuyumcu gezdim ne tam ne yarım ne çeyrek yok kimse satmıyor elimizde yok diolar. gelde inan demiyorlar toplattik. Hepinizin elinde mi aynı anda bittiŞimdi baktım çeyrek 8375 TL yok ne ara 8000 i geçti bu çeyrek 9 bin de olur arkadaş
Evet telefonda tutmaya çalıştım ama küçük defterim var dediğin gibi ona yazayımBen de yazmaya başlamıştım kaç gündür yine yazmadım telefona yazmak da zor oluyor en güzeli kağıda yazmak sanırım
Ben giderleri yazmayı çok ihmal ediyorum ya
Aslında nereye ne harcanmış çok güzel oluyor.
Bugüm tekrar niyet ettim yazmaya
Ben de yazmaya başlamıştım kaç gündür yine yazmadım telefona yazmak da zor oluyor en güzeli kağıda yazmak sanırım
TL ile güne girilecek gibi değil ki biz Aralık ayında güne başladığımızda gram 2800 küsürdü bu ay 5200 nasıl TL ile güne giresin ki şöyle de yapabilirsiniz bir gram altın o gün kaç paraysa herkese eşit bölersiniz her ay bir kişiye bir gram gitmiş olurAltınlı veya dövizli gün işini çok seviyorum ama çevremde kimse yok varsa yoksa TL onu da ben istemiyorum hiç bir katkısı olmuyor
Ben de oraya yazıyordum ama orada zor oldu ya Excel dosyası gibi olsa iyi olacak daBende telefonun notlar kısmına ay ay gelir giderlari yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?