Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Diyorum ya o çevre yok ne yazık ki.

Benim kurutma makinesi B sınıfı geçen kış faturaya 500 TL yansıdı bir tek o B sınıfı klima A++ o çok yakmıyor mesela tüm yaz hiç kapatmadik en fazla 2 bin ödedik
Benim evde düzenli olarak çalışanlar

Derin dondurucu ,buzdolabı, bulaşık makinası
Haftada bir ya da 2 çamaşır makinası, haftada birkaç kez ütü, hergün duş sebebiyle kombi, ayda birkaç kez fırın, kettle
Evde yalnız yaşamaya başladım eylül ayı itibariyle

Oğlanlar yazın buradayken en fazla 313 tl ödemiştim

Senin bu kadar çalışan beyaz eşyaya çok az elektrik geliyor benim derin dondurucu 1.katta oraya da 100 küsür geliyor annemlerin de birinci katta ekstra buzdolabı var onlara da 100 küsür geliyor senin hem buzdolabı hem derin dondurucu en az 300 gelmesi lazım

Beyaz eşyalarım bosch ve siemens A + A++
Derin dondurucu uğur derin dondurucu o da A sınıfı
Yılda 144 khw yakıyor

Beyaz eşyalarım bosch ve siemens A + A++
Derin dondurucu uğur derin dondurucu o da A sınıfı
Yılda 144 khw yakıyor
Bizim de Arçelik Profilo Uğur marka hepsi A+ bir tek kurutma B ilk defa böyle aldık ama yine de senin oldukça ucuz geliyor bizim burada çevredekilerin elektrik faturası ile de kıyaslıyorum herkesin aynı hiç böyle 200 300 elektrik faturası kimsede duymadım

Mutfakta kullandığım poşetlik vardı kumaştan yıllarca kullandım eskidi attım çarşıda da aynısından bulamadım satış sitelerine baktım 135'den başlıyor almaktan caydım en iyisi dikmek kargoyla birlikte baya tutuyor kendim dikeyim sonra da satın aldığımı varsayıp o parayı kumbaraya atayım dimi

Ekleme : Chat gpt ölçüleri tarifi de verdi para cepte

Eklentiler

• 1000085233.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…