- 23 Ocak 2016
- 36.177
- 52.513
- 598
Aa nasıl yani çeyrek altın mı yok ellerinde en çok satılanOlur zaten oraları bilmiyorum ama buralarda 20 kuyumcu gezdim ne tam ne yarım ne çeyrek yok kimse satmıyor elimizde yok diolar. gelde inan demiyorlar toplattik. Hepinizin elinde mi aynı anda bitti
Evet yok ya kaç taneye gittim. Annemde almak istedi parasını verdik gelince vericez dedilerAa nasıl yani çeyrek altın mı yok ellerinde en çok satılan
Diyorum ya o çevre yok ne yazık ki.TL ile güne girilecek gibi değil ki biz Aralık ayında güne başladığımızda gram 2800 küsürdü bu ay 5200 nasıl TL ile güne giresin ki şöyle de yapabilirsiniz bir gram altın o gün kaç paraysa herkese eşit bölersiniz her ay bir kişiye bir gram gitmiş olur
Benim de yok maleseff, kendi kendime devamDiyorum ya o çevre yok ne yazık ki.
O zaman satılmış ellerinde yok stok yaptı herhalde çevredekilerEvet yok ya kaç taneye gittim. Annemde almak istedi parasını verdik gelince vericez dediler
O zaman boşver hiç paralı güne girme o parayı kendin biriktir çok mantıksız çünküDiyorum ya o çevre yok ne yazık ki.
Bu ay evde kalmadım diyebilirim 117 TL gelmiş bi buzdolabı takılıElektrik faturası 250tl gelmiş
Benim de yok maleseff, kendi kendime devam
Aynen bu sekil devamO zaman boşver hiç paralı güne girme o parayı kendin biriktir çok mantıksız çünkü
Ben beyaz eşyaların A sınıfı olmasının etkisi var diye düşünüyorumBu ay evde kalmadım diyebilirim 117 TL gelmiş bi buzdolabı takılı
Bilemiyorum hiçBen beyaz eşyaların A sınıfı olmasının etkisi var diye düşünüyorum
Buzdolabı zaten 150 TL civarı yakıyorBu ay evde kalmadım diyebilirim 117 TL gelmiş bi buzdolabı takılı
Benim kurutma makinesi B sınıfı geçen kış faturaya 500 TL yansıdı bir tek o B sınıfı klima A++ o çok yakmıyor mesela tüm yaz hiç kapatmadik en fazla 2 bin ödedikBen beyaz eşyaların A sınıfı olmasının etkisi var diye düşünüyorum
Benim evde düzenli olarak çalışanlarBenim kurutma makinesi B sınıfı geçen kış faturaya 500 TL yansıdı bir tek o B sınıfı klima A++ o çok yakmıyor mesela tüm yaz hiç kapatmadik en fazla 2 bin ödedik
Senin bu kadar çalışan beyaz eşyaya çok az elektrik geliyor benim derin dondurucu 1.katta oraya da 100 küsür geliyor annemlerin de birinci katta ekstra buzdolabı var onlara da 100 küsür geliyor senin hem buzdolabı hem derin dondurucu en az 300 gelmesi lazımBenim evde düzenli olarak çalışanlar
Derin dondurucu ,buzdolabı, bulaşık makinası
Haftada bir ya da 2 çamaşır makinası, haftada birkaç kez ütü, hergün duş sebebiyle kombi, ayda birkaç kez fırın, kettle
Evde yalnız yaşamaya başladım eylül ayı itibariyle
Oğlanlar yazın buradayken en fazla 313 tl ödemiştim
Beyaz eşyalarım bosch ve siemens A + A++Senin bu kadar çalışan beyaz eşyaya çok az elektrik geliyor benim derin dondurucu 1.katta oraya da 100 küsür geliyor annemlerin de birinci katta ekstra buzdolabı var onlara da 100 küsür geliyor senin hem buzdolabı hem derin dondurucu en az 300 gelmesi lazım
Bizim de Arçelik Profilo Uğur marka hepsi A+ bir tek kurutma B ilk defa böyle aldık ama yine de senin oldukça ucuz geliyor bizim burada çevredekilerin elektrik faturası ile de kıyaslıyorum herkesin aynı hiç böyle 200 300 elektrik faturası kimsede duymadımBeyaz eşyalarım bosch ve siemens A + A++
Derin dondurucu uğur derin dondurucu o da A sınıfı
Yılda 144 khw yakıyor
Bizim de Arçelik Profilo Uğur marka hepsi A+ bir tek kurutma B ilk defa böyle aldık ama yine de senin oldukça ucuz geliyor bizim burada çevredekilerin elektrik faturası ile de kıyaslıyorum herkesin aynı hiç böyle 200 300 elektrik faturası kimsede duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?