Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Merhaba kızlar

Eşim bana her ay maaşından artan parayı göndermeyi düşünüyordu ben bunu kabul etmedim
En basit hesaplama ile

Kendi çocuklarına her ay 20 bin tl nafaka ödüyor
40 bin tl Kredi kartı borcu 14 bin tl ev kirası devam eden bir mahkemesi varmış avukat 12500 tl istemiş vs derken elinde kalan 20 bin tl olmayacak

(Ben bu ayki maaşımdan 14800 tl Kredi kartımı 918 tl Cep telefonu faturası ödedim dün zaten hesabımda olan paradan küçük oğlana 4150 tl para gönderdim

Şu an ödemeler bittikten sonra elimde kalan 88 bin tl )

Ben kendisine eşit kazanıyor olabiliriz ama harcamalarımız eşit değil ve herkesin kendi evladı var biz bunun bilincinde insanlarız iş sadece sen ve ben olsak hiç önemi yok dedim

Yarın öbür gün evlatların evlenecek olsa baba olarak üzerine düşeni yapmalısın keza onlar ağaç kovuğundan çıkmadılar , arada boşadığın eş çocuklarına ödediği nafaka haricinde çocukların çeşitli ihtiyaçları için paralar istiyor eeee kadın haklı çocukların geçimi babaya aittir elbette göndereceksin dedim ben bunlara surat asmam kılık eğmem işte bunları kendi birikiminden karşılamalısın diye ifade ettim

Seninle her ay ev kirası, faturalar ve mutfak harcamalarını ortak öderiz dedim
Onun dışında ortak bir ev alacaksak ödemelerini ortak öderiz ve de tapusu ikimizin üzerine olur
Onun dışında maaşlarımızdan ayranla herkes kendi şahsi harcama birikim mevzularıyla kendisi ilgilenir dedim ,haklısın dedi

zaten bu yola çıkarken en başta da evlatlarımıza karşı sorumluyuz onların haklarını gözetmek durumundayız diye birlikte karar birliği içinde olduk ve bu doğrultuda hareket edelim dedim

Günaydın
Çok doğru düşünmüşsün tebrik ederim

Kadın gibi kadın ana gibi anaçok doğru demişsin

Bir kadının en sevdiği şeyun,şeker ve yağı da ekleyelim lütfen
Bende bugün detarjan alışverişine cikcam çıkmadan fiyatlara bakıyorum hdhdhdh bingonun yumuşatıcılarina bayılıyorum şokta güzel indirime giriyor.

`