En azından borç iyi bir şey için güle güle oturun ama ben olsam eksiyi kapatmak için altın bozdururdum faiz havaya uçan bir para cunkuBeni de aranıza alın ama benim giderim çok malesef birikimi geç sıfırlanamadım kredi kartı borcum var 95 bin civarında eksi hesap 15 bin maaşım 83 civarında ev aldım ödemesi var aylık 40 civarında beyaz eşya taksidi var 12 bin 60 gram bileziğim 5 tane de çeyreğim var altın bozdurmak içimden gelmiyor
Tebrik ederim bir ay güzel bir süreGünaydın kızlar bugün hiç halim yok dün oğlanı doktora götürdük prof 7500 TL muayenesi 3 ayda bir gidiyor. Şükür diyelim genel durumu iyi. Ayrıca sigarayı bırakmamin üzerinden 1 ay geçti yaklaşık 4-5 bin TL kârdayim. Bunu da dün hesabıma 1 gram olarak attım içtim sayip. Her markete girdigimde yaninda çikolata su çakmak bisküvi vs de alıyordum şimdi cebimde para eksilmiyor. Çok doğru bir karar verdim herkes cildimin bile parladığını aydinlandigini söylüyor. Tekrar içmeyi de düşünmüyorum. Şimdilik iyi gidiyor.
evet kredi de çekebilirim sanırım çünkü altın değerlenir yani ailemden borç alabilirimEn azından borç iyi bir şey için güle güle oturun ama ben olsam eksiyi kapatmak için altın bozdururdum faiz havaya uçan bir para cunku
Ama otelde olduğun dönemdeki sıfır harcama o kadar güzel kiBu hafta kırtasiye alışverişi, otel ödemesi, çocuklara kıyafet vs derken biraz açıldık. Oteli takside böldürdüm, bir kaç ay ödemeler var
Fiyatlar çok uygun özellikle kasap burada sadece 1 kg pirzola 1400+ Pazar da uygunmuş çok iyi alışveriş olmuş bence afiyet olsun yeni aldıklarınızı güle güle kullanınbugün alışverişim
tavukçu 680 tl hazır tantunilik ızgaralık ve pişmiş tavuk aldım bunu buzluğa atacağım hazırlık olması için
pazar 260 tl
kasap dana kuzu kıyma 1 kilo ve 8 tane kuzu pirzola aldım 1600 tl
1400 tl yves rocher
kahvaltılık satan yere gittim
Çanakkale peyniri çeçil mantı zeytin salatası turşu aldım 800 tl ödedim
pazardan 2 tane tişört aldım 200 tl 5 tane çorap 150 tl bir tane banyo paspası 300 tl bir de lastikli çarşaf 200 tl
hepsi de ihtiyaç alışverişi evde hazır yemek olmazsa dışarıdan söylüyorum bu benim 2 haftalık çoğu şeyi kıstım ama boğazdan kısamıyorum
Bana yüksek geldi kaç ayda bilmiyorum ama 12 ayda ise toplam ödemesi yüksek ben daha yeni qnb den çektim daha uygundu bakmanızı tavsiye ederim100 bin kredi aylık ödemesi 11 oluyor faizi sabitlemek mantıklı mı bilemedim
Fiyatlar çok uygun özellikle kasap burada sadece 1 kg pirzola 1400+ Pazar da uygunmuş çok iyi alışveriş olmuş bence afiyet olsun yeni aldıklarınızı güle güle kullanın
Bana yüksek geldi kaç ayda bilmiyorum ama 12 ayda ise toplam ödemesi yüksek ben daha yeni qnb den çektim daha uygundu bakmanızı tavsiye ederim
yarım kilodan az geldi pirzola pazardan da şeftali patlıcan biber kabak havuç patates yeşillik aldım ben tek yaşıyorum zaten ona göreFiyatlar çok uygun özellikle kasap burada sadece 1 kg pirzola 1400+ Pazar da uygunmuş çok iyi alışveriş olmuş bence afiyet olsun yeni aldıklarınızı güle güle kullanın
Bana yüksek geldi kaç ayda bilmiyorum ama 12 ayda ise toplam ödemesi yüksek ben daha yeni qnb den çektim daha uygundu bakmanızı tavsiye ederim
Anladım afiyet olsun ben de çocuklar seviyo diye alıyorum bazen şimdi fiyata baktım 1600-1900 arası olmuş fiyat en son 1480 falandı belki de indirim vardı bilmiyorum ama bu fiyatlara yetişemiyorum artık.yarım kilodan az geldi pirzola pazardan da şeftali patlıcan biber kabak havuç patates yeşillik aldım ben tek yaşıyorum zaten ona göre
ben migrostan alıyorum memnunumAnladım afiyet olsun ben de çocuklar seviyo diye alıyorum bazen şimdi fiyata baktım 1600-1900 arası olmuş fiyat en son 1480 falandı belki de indirim vardı bilmiyorum ama bu fiyatlara yetişemiyorum artık.
Köfteci Yusuftan alan arkadaşlar var nasıl memnun musunuz ? Orda uygun gibi bir kaç kez almıştım ama sonra nedense vazgeçtim memnun kalmamistim.kiyma beklemiş gelmişti tekrar bir şans versem mi bilemedim
Buradan ne aldın canım merak ettim1400 tl yves rocher
Biz Köfteci Yusuf dışında başka yerden pek alışveriş yapmıyoruz çok memnunuz beğenmediğin şubeyi değiştir ya da müşteri hizmetlerini ara şikayet et hemen değiştiriyorlar.Anladım afiyet olsun ben de çocuklar seviyo diye alıyorum bazen şimdi fiyata baktım 1600-1900 arası olmuş fiyat en son 1480 falandı belki de indirim vardı bilmiyorum ama bu fiyatlara yetişemiyorum artık.
Köfteci Yusuftan alan arkadaşlar var nasıl memnun musunuz ? Orda uygun gibi bir kaç kez almıştım ama sonra nedense vazgeçtim memnun kalmamistim.kiyma beklemiş gelmişti tekrar bir şans versem mi bilemedim
Hoşgeldiniz.. İlk ev aldığımızda bizimde böyleydi hesaplar. En azından elinizde varlık var.Beni de aranıza alın ama benim giderim çok malesef birikimi geç sıfırlanamadım kredi kartı borcum var 95 bin civarında eksi hesap 15 bin maaşım 83 civarında ev aldım ödemesi var aylık 40 civarında beyaz eşya taksidi var 12 bin 60 gram bileziğim 5 tane de çeyreğim var altın bozdurmak içimden gelmiyor