Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Hanimlar okul öncesi harcamalar tam gaz oğlana ayakkabı suluk kalemlik falan aldık eksik malzemeleri varmış resimmdosyasi müzik defteri ıvır zıvır kız da istedi biseyler. 5 bin gitti hepsine Markete de gittim orda da 2 bin harcadim. Şimdi de kızı kuaföre getirdim saç kestircez falan filan bugün 10 binlik olurum neyse sağlık olsun yarın maaşım yatıyor

İnşallah birikiminizi gönlünüzce yaparsınız. Ben de birikim yapmaya çalışıyordum ufak ufak ama maalesef sağlık sorunları oldu. Bu sorundan ötürü evimi de taşımam lazım, burda tedavim yok. Derken elimizdeki para da böyle böyle gidecek gibi görünüyor. Ama sağlığım iyi olsun hepsi yerine gelir inşallah

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum en büyük zenginlik sağlık bu hayatta gerisi boş hiç moralinizi bozmayın. Allah sağlık versin gerisi bir şekilde hallolur.
Bereketli olsun inşallah bol birikimli günlerimiz olsun

Allah acil şifalar versin
Sağlık olsun yeterki hayattaki en büyük zenginlik sağlık olmazsa hiçbirşey olmuyor maalesef

En az harcayan birinci yarışması mi yoksa en çok birikim yapan birinci yarışması mi ikisini de kazanamam ben ama katılırım :)
Yok harcamaları yazıyoruz bir haftada en az harcayan birinci en çok harcayan sondan birinci

Bugün 718,35 tl market alışverişi yaptım. Çocuklara beslenme olarak katacağım şeyleri aldım. Poğaça kek kurabiye malzemeleri aldım. Bugün harcama yapmış olabilirim ama önümüzdeki günlerde bunlar bana para olarak geri dönecek diye düşünelim.

`