• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bir de Bosch var vestelle aynı fiyatlarda

Dediğim gibi bana iyi çekişli süpürdüğünü geri çıkarmayacak bir ürün lazım
Sharka bakabilirsin bende dyson v15 vardı kayınpederim kırdı sağolsun gitmiş yerine dreame almış hem ıslak hem kuru ikili ağır olması dışında memnunum ben evimde pek halı yok pratik oluyor ama ben almazdım. Babannemde Philips var hayet güzel hafif çekiyor 2+1 eve yetiyor. Bu aralar sharkı da çok gördüm. Babam mesela a101den sıfır araştırma ile homend almış bükülüyor çekimi iyi ucuz da

1600 kredi kartına attım son ödemesi ayın 11inde elime geçtikçe atıyorum ufak ufak 🫠

Bide birşey sorcam böyle taksit günü gelmeden ödeme yapınca indirim oluyor mu ? Normal kredilerde oluyor onu biliyorum ama merak ettigm nakit avansta da aynı şey oluyor mu ?

1600 kredi kartına attım son ödemesi ayın 11inde elime geçtikçe atıyorum ufak ufak 🫠

Bide birşey sorcam böyle taksit günü gelmeden ödeme yapınca indirim oluyor mu ? Normal kredilerde oluyor onu biliyorum ama merak ettigm nakit avansta da aynı şey oluyor mu ?
Indirim olmuyor canım benim bildiğim
Sadece kartının limiti örneğin 50000 tl senin harcaman 15 bin tl limit 35bin tl oluyor diyelim eline para geçti 5 bin tl yatırdın hesaba limit 40 bin tl oluyor

Indirim olmuyor canım benim bildiğim
Sadece kartının limiti örneğin 50000 tl senin harcaman 15 bin tl limit 35bin tl oluyor diyelim eline para geçti 5 bin tl yatırdın hesaba limit 40 bin tl oluyor
Müşteri hizmetlerini aradım sırf bunun için hiç bir bilgim yok dedi gdhdhb senin bilgin yoksa benim hiç yok, tamam teşekkürler diyip kapattım 😀
Tamam canım teşekkür ediyorum 😘

Back
X