- 23 Ocak 2016
- 36.104
- 52.407
- 598
Önümüzdeki ay inşallah 36 olacağımKızlar yaşlarınız kaç?
Kız doğumdan korkulmaz mıAllah bağışlasınsağlıkla olur inşallah
Niye korkuyorsun kız doğumdan
29 yaşına girdiğimden beri hep söylüyorum ama son bir ay kaldı
Sen kaç yaşındasın
29 yaş güzel dolu dolu geçti
Oğlum en büyük hediyeydi
Bakalım 30 da neler bekliyor
Maşallah ya ne güzel evlatlar büyümüş sağlık sıhhat versin canım Allah hepinizeBen 48 yaşındayım
18 ve 21 yaşlarında 2 oğlum var üniversite öğrencisi ikisi de
Babalarını 2.5 sene önce boşadım
25 yıllık öğretmenim
Ne bilim ya 2.çocuk düşündüğümde en son doğum süreci korkutur herhalde ondanKız doğumdan korkulmaz mı
Senin kaç tane evladın varNe bilim ya 2.çocuk düşündüğümde en son doğum süreci korkutur herhalde ondan
1 tanecikSenin kaç tane evladın var
Yaa maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin1 tanecikyarın tam 9 aylık olacak
Amin Allah razı olsun canımMaşallah ya ne güzel evlatlar büyümüş sağlık sıhhat versin canım Allah hepinizebizim öğretmenimizle aynı jenerasyon gibisiniz o da son 4 aldı emekliliğini isteyecek
Branşını da söyleyiver rahatlayım yoksa merak edeceğimAmin Allah razı olsun canım
Öğretmeninizin de gönlüne göre versin sağlıklı huzurlu emeklilik günleri dilerim
Ben Eyt'den emekli olmadım araştırmadım da ama e devlet üzerinden yaş olarak prim olarak dolmuş görünüyor gidip sorup araştırmadım
Ama sağlıklı olduğum sürece devam etmeyi düşünüyorum şimdilik herşeyin hayırlısı olsun
Branş öğretmeniyim derslerimi 5 güne yaydırdım
4 gün öğleye kadar diğer gün nöbet de tuttuğum için saat 15.45 e kadar
Ev ile okul arası 2 km araba ile 2 ya da 3 dk anca sürüyor çalışma ortamı da iyi çok şükür
Dediğim gibi herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah'ım
Ben katılmıyorum, ama arada sizleri okuyorum . İstanbul uskudardayim. Ekmek 20 lira, halk ekmeği 10 lira canimSizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Simit kaç para simit burada 20 bizimBen katılmıyorum, ama arada sizleri okuyorum . İstanbul uskudardayim. Ekmek 20 lira, halk ekmeği 10 lira canim
Geçen pazardan aldım 23 tüSimit kaç para simit burada 20 bizim
Evet İstanbul bazı bölgeler 15 bazı bölgeler ise 20. Ne acı ama yaa.Ben katılmıyorum, ama arada sizleri okuyorum . İstanbul uskudardayim. Ekmek 20 lira, halk ekmeği 10 lira canim
bizim burda ekmek 7.5, simit poğaça 15 veya 20Simit kaç para simit burada 20 bizim
Bilmiyorum simit almayalı aylar oldu galibaSimit kaç para simit burada 20 bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?