1 kavanoz ev yapımı marmelat da 500 lira. 1 kilodan 1 kavanoz çıkıyor sanırımBizim pazarda 150 TL idi annemlerin bahçeye gittik geçende kuşburnu vardı toplayım dedim sonra da 150 TL çok pahalı dediğim için kendimden utandım
Öyle doğru ama onu al bunu al derken bir sürü oluyor kuruyemiş almaya gayret ediyorum ceviz aldık şimdi 150 TL den kilosu eşimin köyde ceviz ağacı var yapmıyor.Kız pahalı olup da kilosu olsa olsa 350 tl dir
Ben de nasılsa sondan 1.yim ve de sondan 1.ciliğimi korumak için gidip alışveriş yapayım eksik olan ya da olmayan ne varsa alıp geleyimBunu başkasından da duymuştum, deneyeyim. Ama bu hafta alamam sıralamam düşer
Yok ben ıhlamura atayım marmelat pahalı ise almayım1 kavanoz ev yapımı marmelat da 500 lira. 1 kilodan 1 kavanoz çıkıyor sanırım
Bu hafta kim birinci hiç kestiremiyorum ben bu hafta az alışveriş yapmışım ama onu farkettimBen de nasılsa sondan 1.yim ve de sondan 1.ciliğimi korumak için gidip alışveriş yapayım eksik olan ya da olmayan ne varsa alıp geleyim
A 101 deki marmelat 420 430 gramı 70 tl idiYok ben ıhlamura atayım marmelat pahalı ise almayımyapanların da elleri dert görmesin
Çikolata Nutellanın üzerine tanımam ama o da boykot bu sefer Sarelle aldım çoğunun kalitesi düştü artık eski sürme çikolatalar yok çok arıyorum eski kaliteleriHayır çikolatanın
Bu hafta kim birinci hiç kestiremiyorum ben bu hafta az alışveriş yapmışım ama onu farkettim
Kız çok ucuz aa aaaA 101 deki marmelat 420 430 gramı 70 tl idi
Torku banada baya güzel nutellaya yakınÇikolata Nutellanın üzerine tanımam ama o da boykot bu sefer Sarelle aldım çoğunun kalitesi düştü artık eski sürme çikolatalar yok çok arıyorum eski kaliteleri
Ben gideceğiz bir yere diye çok bir şey almadım yoksa alınacak şeyler vardı pazar alışverişi 230 olmazdı meselaBen bu hafta iyi başlayıp sona doğru patladım
Bugün instagramda çikolataları sıralamışlar torku palm yağı içeriyormuşTorku banada baya güzel nutellaya yakın
Torku alınmaz berbat bir tadı var Bimin Peripellasını al daha iyiBugün instagramda çikolataları sıralamışlar torku palm yağı içeriyormuş
Tamam deneyeceğim ben züberin fıstık ezmesini de çok seviyorum ama çok arttı fiyatları dolaba bir tane aldım az az yiyorumNiloyatospikk bunu tavsiye ederim
Ben tahin pekmezTorku alınmaz berbat bir tadı var Bimin Peripellasını al daha iyi
Yok yahu Nutellanın yanından geçmez ki Nutella da biraz tadı değiştirdi eski tat yok Torku çok bambaşka bir tat Peripella alırım daha iyi ve ucuzTorku banada baya güzel nutellaya yakın
Susam ezmesi ve bu çikolata aklımda not alıyorum balı da eşimin arkadaşından alıyoruz geçen yıldan var nasipse gelecek ay ıhlamur ağacı dikeceğim küçücük poşete 150 TL verdimBen tahin pekmez
Tahin susam ezmesi
Kendi yöremizin süzme balını yiyiyorum
Çikolata olarak öğretmen arkadaşlar sayesinde fındık parçacıklı olanı keşfettim çikolata yiyecek olursam onu alıyorum
Oğlanlar 2 günde 1 kavanozu duman ediyorlar
Görmedim kaynadı sanırım bakıyorumKızNiloyatospikk yukarılara sana birşey yazdım bizim buralara yakın geçecekmişsiniz ya belki de bizim buradan geçeceksiniz kim bilir?
Teklifim geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?