- 23 Ocak 2016
- 36.096
- 52.404
- 598
Eşim o yoldan gitmiyoruz dedi ben bilmiyorum inan ki sağol teşekkür ederimAaaa nereye kız istersen ana asfalta çıkayım size çay kahve ya da yemek ısmarlarım
Hayırlı huzurlu yolculuklar diliyorum canım Allah'a emanet olunEşim o yoldan gitmiyoruz dedi ben bilmiyorum inan ki sağol teşekkür ederimkeşke görüşmek imkanımız olsaydı tanışmak isterdim
Sağol canım teşekkür ederimHayırlı huzurlu yolculuklar diliyorum canım Allah'a emanet olun
Merhaba canım geldi geldi
Susam ezmesi ve bu çikolata aklımda not alıyorum balı da eşimin arkadaşından alıyoruz geçen yıldan var nasipse gelecek ay ıhlamur ağacı dikeceğim küçücük poşete 150 TL verdim
Nereye gidiyonuzzz
Aydın Muğla taraflarına canımNereye gidiyonuzzz
Teşekkür ederim çok sağol canımNiloyatospikk hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Ben çok yemem ama eşim de boykottan sonra torku alıyo 2 3 seferdir
Bende farkettim maşallah attım hepinize hep böyle olmak lazm ama nerdeeeeBugün çok tutumlu bi topiğiz
Sen eniştenin geldiği ve gittiği zamanları söyle ona göre alışveriş yapacağımBende farkettim maşallah attım hepinize hep böyle olmak lazm ama nerdeeee
Ben zaten harcama yapmıyorm ptesi eşim gidiyor sonra akacam ortamlara
Sağol canım benim
Kız 550 TL ne çikolatası öyle çok pahalı değil miKızlar çikolata çikolata dediniz 550 liralık çikolata aldım. Normal şartlarda 15 gün idare etmesi lazım bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?