Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benim de sabah sabah aklıma şu geldi madem altın yükseliyor almıyorum
Evdeki kileri doldurmak stoklarla
Yağ, deterjan,temizlik ürünleri, kağıt ürünler, bozulmayacak gıda ürünleri yağ şeker çay un bakliyat vs vs gibi
yedeğin de yedeğini yapmak nasılsa hepsi para diye
Ama evde tek kişiyim birkaç kişi olsak mantıklı olurdu
Eskiden öyle yapardım yalnız olunca aldıklarımı bitiremiyorum oğlanlar geldiğinde sirkülasyon hızlanıyor

Ben deterjan görünce indirimde alıyorum sonra uzun bir süre almıyorum mesela evde ACE çamaşır suyu vardı şok kasa arkası ürünü olarak 45 TL idi bir tane daha aldım kullanınca vay çok güzelmiş deyip bir tane daha alıp stoklamayı düşünüyorum gıda stoğu çok fazla yapmıyorum taze almayı daha çok seviyorum hem böceklenme oluyor çok pirinç attığım oldu çünkü

1 haftadır kuş burnu marmelatı diye sayıklıyorum yok yok arkadaş A 101lere gelmedi
Başka da bir ihtiyacım yok
İnan bana bile işledi kuşburnu marmelatın alıcam yani ben de balkona kuşburnularını serdim içeri alırken aklıma geldin yine bu marmelatı nasıl bir şey almam lazım dedim yine

İnan bana bile işledi kuşburnu marmelatın alıcam yani ben de balkona kuşburnularını serdim içeri alırken aklıma geldin yine bu marmelatı nasıl bir şey almam lazım dedim yine
Kahvaltıdan önce 1 yemek kaşığı keten tohumu yedim
Kahvaltıdan sonra hızımı alamadım 3 yemek kaşığı kuşburnu marmelatı yedim
Çok datlu yaffff

Kuşburnuları temizleyip suda haşlıyosun canım. Sonra blenderla çekip kaynatıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…