- 23 Ocak 2016
- 36.179
- 52.516
- 598
Kız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım yaKizzzz ben bugün ki harcamaları hep eylüle yazdım yaasenin notu okuyunca Ekime girdiğimizi farkettim hdhdhdh gidipte şu Eylül gelir giderlerini hesapliyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım yaKizzzz ben bugün ki harcamaları hep eylüle yazdım yaasenin notu okuyunca Ekime girdiğimizi farkettim hdhdhdh gidipte şu Eylül gelir giderlerini hesapliyim
![]()
Olabilir aslındaKız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım yaEkim 1 bugün ayy en az harcama yapan diye yarışma mı yapsak burada napsak
![]()
İyi fikir aslidaaKız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım yaEkim 1 bugün ayy en az harcama yapan diye yarışma mı yapsak burada napsak
![]()
Ekim 1 başlayalım hadi mesela bu hafta en az harcama kim yapacak yarışması yapalım hem teşvik de olurİyi fikir aslidaaayhh kafa kalmamış yemin yaa.
Bende bugün 1800 TL harcama yaptım
Eylül ayında toplam 85.ooo geçmiş elime 25 i nakit avans.
1alyans 1 çift küpe 1 çeyrek 1 gram almışım 3800 kredi ödemişm diğerleri hep harcama. Elimde 5.600 kalmış onu da bu aya aktaracağım sıfırdan tekrar yazmaya devam![]()
Muhteşemmm olur ben varım her hafta toplam harcamaları yazalımEkim 1 başlayalım hadi mesela bu hafta en az harcama kim yapacak yarışması yapalım hem teşvik de olur![]()
Muhteşemmm olur ben varım her hafta toplam harcamaları yazalımtasarruflu olan kazansın
![]()
Tamam o zaman bugün 1 Ekim yazın bugün başlangıç olsun ben zaten yazmıştım bugünü hadi vira BismillahHemen defterimi düzenleyeyim![]()
Çok iyi olur canlarrKız dün Eylül bitimi ile ilgili paylaşım yaptım yaEkim 1 bugün ayy en az harcama yapan diye yarışma mı yapsak burada napsak
![]()
GünaydınGünaydın
Arkadaşıma gidicem bugün.
Harcama yapmamak için evde bi şey yapıp götürcem![]()
Cok geçmjs olsun250 tl oğluma oyuncak kedi aldım.
Bayılıyo kediye
Geçen hafta sokak kedisi tırmaladı. Kuduz aşısı oluyor ama travma falan hiçbi şey yokhala gördü mü deliriyor
![]()
Teşekkür ederizCok geçmjs olsunhayırlı olsun oyuncağı
![]()
Yaa maşallah korkmasın hiç inşallah hayvanlardan ama bazı sokak kedileri insanlar tarafından ürkütüldüğü için cırmık atıyor temkinli yaklaşmakta fayda var. Güle güle oynasın minik afacan oyuncağıyla250 tl oğluma oyuncak kedi aldım.
Bayılıyo kediye
Geçen hafta sokak kedisi tırmaladı. Kuduz aşısı oluyor ama travma falan hiçbi şey yokhala gördü mü deliriyor
![]()
Evet anlık gelişen bazı olaylar Allah korusunYaa maşallah korkmasın hiç inşallah hayvanlardan ama bazı sokak kedileri insanlar tarafından ürkütüldüğü için cırmık atıyor temkinli yaklaşmakta fayda var. Güle güle oynasın minik afacan oyuncağıyla![]()
Geçmiş olsun canım250 tl oğluma oyuncak kedi aldım.
Bayılıyo kediye
![]()