- 16 Haziran 2020
- 5.438
- 13.111
- 248
- 29
Amannn ne olacak her türlü senden gidiyorrrrTamam bu hafta 5 günlük hesap heyecanla bekliyorumhesap kesim tarihinden sonra pantolon alayım diyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn ne olacak her türlü senden gidiyorrrrTamam bu hafta 5 günlük hesap heyecanla bekliyorumhesap kesim tarihinden sonra pantolon alayım diyorum
![]()
Ee kız yarışma var ya yahuAmannn ne olacak her türlü senden gidiyorrrr![]()
Hahahahaha doğru doğruEe kız yarışma var ya yahu![]()
Bugün bir video da daha yüksek fiyatlardan bahsediliyordu. Eskiden birazda olsa düşer tekrar yukselirdi kaç gün olacak hiç düşmedi resmen hep artıyor.Gram altın 5210 TL
Çeyrek altın 8519 TL
Bi ara çok az bir düşüş olmuştu bir ay önce miydi neydi ama yine hızla yükselişe geçti artık çok düşmez sanmıyorum talep de çok çünkü herkes altına yatırım yapıyor.Bugün bir video da daha yüksek fiyatlardan bahsediliyordu. Eskiden birazda olsa düşer tekrar yukselirdi kaç gün olacak hiç düşmedi resmen hep artıyor.
Son 2 haftadan haberim var öncesinde param yoktu takip etmedim hiçBi ara çok az bir düşüş olmuştu bir ay önce miydi neydi ama yine hızla yükselişe geçti artık çok düşmez sanmıyorum talep de çok çünkü herkes altına yatırım yapıyor.
Küçük bir ilçe sanırım o yüzdendir yoksa bizim burada gani ganiSon 2 haftadan haberim var öncesinde param yoktu takip etmedim hiçbizim burda altın yok ya şaka gibii millet satmıyor herkes alıyor piyasa da altın kalmamış diolar
Seni hemen sonuncu yapıyoruz sonuncu belli olduBugün eşimin arkadaşı için 1 cumhuriyet aldık düğünümüzde 2000 tl takmış ama gram altın 245 tlymiş. Tam karşılamıyor ama nişanında da takmıştık 35 bin tl tuttu. Bir de kahvaltı yaptık 650 tl ona harcadık. Kendime krill yağı magnezyum d vitamini aldım 1100 tl tuttu. Markete gittik 1800 tl tuttu. 3500 tlye protein tozu aldık eşime. Ben kuaföre gittim kaş bıyık 200 tl. Bu ay bizim kadar harcayan çıkmayacak bence 2 milyon + bunlar43 civarı gitti ama bunun 7 bin tlsi kart puanı
Ben artık birikimin bsini yapamam sınırlama da bu kadar oluyor gereksiz hiçbir şey almıyorum ama bebeğim hızlı büyüyorSeni hemen sonuncu yapıyoruz sonuncu belli oldu![]()
Merhabalar hangi kartı kullanıyorsunuz acaba bana hiç puan yüklenmiyor ki her ay da iyi miktarda harcama yapıyorumBugün eşimin arkadaşı için 1 cumhuriyet aldık düğünümüzde 2000 tl takmış ama gram altın 245 tlymiş. Tam karşılamıyor ama nişanında da takmıştık 35 bin tl tuttu. Bir de kahvaltı yaptık 650 tl ona harcadık. Kendime krill yağı magnezyum d vitamini aldım 1100 tl tuttu. Markete gittik 1800 tl tuttu. 3500 tlye protein tozu aldık eşime. Ben kuaföre gittim kaş bıyık 200 tl. Bu ay bizim kadar harcayan çıkmayacak bence 2 milyon + bunlar43 civarı gitti ama bunun 7 bin tlsi kart puanı
babamın kartı servisi var benzin aldıkça yükleniyor hep bana verdi harca diye normale göre puanı daha çok yükleniyor bonusun kampanyaları oluyorMerhabalar hangi kartı kullanıyorsunuz acaba bana hiç puan yüklenmiyor ki her ay da iyi miktarda harcama yapıyorum
Çok iyiymiş bana hiç puan yüklenmiyor o yüzden merak ettimbabamın kartı servisi var benzin aldıkça yükleniyor hep bana verdi harca diye normale göre puanı daha çok yükleniyor bonusun kampanyaları oluyor
Evet işte 200 bin tl civarı bi yakıt almış 15 yüklenmiş normalde 200 bine 2 3 bin oluyor kampanya takip etmek lazım katılınca puan veriyorÇok iyiymiş bana hiç puan yüklenmiyor o yüzden merak ettim![]()
Sadece yakıt ta mı kullanılıyorEvet işte 200 bin tl civarı bi yakıt almış 15 yüklenmiş normalde 200 bine 2 3 bin oluyor kampanya takip etmek lazım katılınca puan veriyor
Hayır yakıta yükleniyor puan her yerde geçerli postan bakmasını söyleyin kampanyalara katılınSadece yakıt ta mı kullanılıyor
Bende aylık karttan 200 bin belki daha fazlasını kullanıyorum ama hiç puan yok![]()
Evet canımKızlar haftayı pazartesiden başlayalım bence, pazara kadar. Aylığı da 1 ekimden başlarız, sizce uygun mudur![]()