• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bugün bir video da daha yüksek fiyatlardan bahsediliyordu. Eskiden birazda olsa düşer tekrar yukselirdi kaç gün olacak hiç düşmedi resmen hep artıyor.
Bi ara çok az bir düşüş olmuştu bir ay önce miydi neydi ama yine hızla yükselişe geçti artık çok düşmez sanmıyorum talep de çok çünkü herkes altına yatırım yapıyor.

Bi ara çok az bir düşüş olmuştu bir ay önce miydi neydi ama yine hızla yükselişe geçti artık çok düşmez sanmıyorum talep de çok çünkü herkes altına yatırım yapıyor.
Son 2 haftadan haberim var öncesinde param yoktu takip etmedim hiç 😂😂 bizim burda altın yok ya şaka gibii millet satmıyor herkes alıyor piyasa da altın kalmamış diolar

Bugün eşimin arkadaşı için 1 cumhuriyet aldık düğünümüzde 2000 tl takmış ama gram altın 245 tlymiş. Tam karşılamıyor ama nişanında da takmıştık 35 bin tl tuttu. Bir de kahvaltı yaptık 650 tl ona harcadık. Kendime krill yağı magnezyum d vitamini aldım 1100 tl tuttu. Markete gittik 1800 tl tuttu. 3500 tlye protein tozu aldık eşime. Ben kuaföre gittim kaş bıyık 200 tl. Bu ay bizim kadar harcayan çıkmayacak bence 2 milyon + bunlar 🤣 43 civarı gitti ama bunun 7 bin tlsi kart puanı

Bugün eşimin arkadaşı için 1 cumhuriyet aldık düğünümüzde 2000 tl takmış ama gram altın 245 tlymiş. Tam karşılamıyor ama nişanında da takmıştık 35 bin tl tuttu. Bir de kahvaltı yaptık 650 tl ona harcadık. Kendime krill yağı magnezyum d vitamini aldım 1100 tl tuttu. Markete gittik 1800 tl tuttu. 3500 tlye protein tozu aldık eşime. Ben kuaföre gittim kaş bıyık 200 tl. Bu ay bizim kadar harcayan çıkmayacak bence 2 milyon + bunlar 🤣 43 civarı gitti ama bunun 7 bin tlsi kart puanı
Seni hemen sonuncu yapıyoruz sonuncu belli oldu 😂

Evettttt kızlar haftalık bildirimi hangi zaman aralığı olarak kabul edeceğiz?

Merhabalar hangi kartı kullanıyorsunuz acaba bana hiç puan yüklenmiyor ki her ay da iyi miktarda harcama yapıyorum

Evet işte 200 bin tl civarı bi yakıt almış 15 yüklenmiş normalde 200 bine 2 3 bin oluyor kampanya takip etmek lazım katılınca puan veriyor
Sadece yakıt ta mı kullanılıyor
Bende aylık karttan 200 bin belki daha fazlasını kullanıyorum ama hiç puan yok🤪

Back
X