• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Merhaba arkadaşlar.
Benımde bazı sıkıntılar oldu giremedim.
Şey yapsak daha ıı olmaz mı?
Bılen varsa liste yapsak harcama listesi ay ay.
Baslıga oraya aylık harcamaları toplu görsek.
Şuan tek tek yazınca her sayfaya bakmak zor.
Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur☘️☘️

Ben muhtemelen liste yapmaya vakit ayıramam canım ama, yapabilirim diyen varsa yeni bir topik açıp orada yarışabiliriz, belki başka katılanlanlar da olur☘️☘️
Aynen yapabilen varsa daha ıyı olur.
Aylık Harcamalar görürduk.
Zaten ancak harcıyorum 😀
Altın çok fırladı almak neredeyse ımkansızlastı.

Merhaba arkadaşlar.
Benımde bazı sıkıntılar oldu giremedim.
Şey yapsak daha ıı olmaz mı?
Bılen varsa liste yapsak harcama listesi ay ay.
Baslıga oraya aylık harcamaları toplu görsek.
Şuan tek tek yazınca her sayfaya bakmak zor.
Merhabalarrr, umarım iyisinizdir 🙃
Şöyle ayarladık her pazar akşamı o hafta ki harcamaları yazacağız olmazsa albatroza albatroza ptesi sabahı hepimizi tek tek etiketleyip harcamaları yanına yazar. Yazdığı mesaj üzerine konuşuruz artıkk her sayfaya tek tek bakmayız bide ay sonu yaparız aynı şeyi

Aynen yapabilen varsa daha ıyı olur.
Aylık Harcamalar görürduk.
Zaten ancak harcıyorum 😀
Altın çok fırladı almak neredeyse ımkansızlastı.
Ben aylık yazıyorum kendim zaten ortalama 34 35 harcıyorum diye burada paylaşmıştım market giyim kategorilerine mi ayıralım tam anlayamadım ☺️

Ben tablodan hiç anlamam 😂 kendiminkini tablo şeklinde atarım yapabilirsem 😂
Kağıda yazıyorum işte en güzeli telefona yazarken zor oluyordu böyle kağıda yazmayı daha çok sevdim. He Excel dosyası olsa tabii daha iyi de kim yapacak onu 😂o kadar hesap tutacaksam muhasebecilik okurdum :KK70:

Back
X