- 23 Ocak 2016
- 36.127
- 52.440
- 598
Ben ilk defa senden duydum öyle bir şeyMüşteri hizmetlerini aradım sırf bunun için hiç bir bilgim yok dedi gdhdhb senin bilgin yoksa benim hiç yok, tamam teşekkürler diyip kapattım
Tamam canım teşekkür ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk defa senden duydum öyle bir şeyMüşteri hizmetlerini aradım sırf bunun için hiç bir bilgim yok dedi gdhdhb senin bilgin yoksa benim hiç yok, tamam teşekkürler diyip kapattım
Tamam canım teşekkür ediyorum![]()
Ee o daha eline ulaşmamış onu sayma eline geçip senin olursa harcamaya yazarsın şuan ortada kıyafet yok yanialbatroza benimde 29 Eylül 5 Ekim arası harcamam 5.170 TL.
Bi 1860 TL gibi bir harcamam daha var kıyafet istedim netten daha elime ulaşmadı iade etme ihtimalim var o yüzden sayılır mı sayılmaz mı bilemedim ekstra yazayım dedimolurda iade etmezsem 7030 TL harcamış oluyorm.
Normal kredilerde oluyor ya bi Umut nakit avansta da olur belki dedim ajsjs ama siz demedim sayınBen ilk defa senden duydum öyle bir şey![]()
Aynen bende öyle düşünüyorum. Duruma göre o haftaya yazarım bu harcamayı.Ee o daha eline ulaşmamış onu sayma eline geçip senin olursa harcamaya yazarsın şuan ortada kıyafet yok yani![]()
Tövbeee birinci mi olacağım yoksabizimkiler tatlı istiyor en iyisi dışarıdan sipariş vermeyim
![]()
Benim harcamalarım onunkine göre çok az ki
Biz şimdi en çok harcama yapanı mi en az harcama yapanı mi seçeceğiz kafam karıştıBenim harcamalarım onunkine göre çok az ki![]()
En az harcama yapan baştan 1. ,en fazla harcama yapan sondan 1.Biz şimdi en çok harcama yapanı mi en az harcama yapanı mi seçeceğiz kafam karıştı![]()
Mantıklı hdhd 1. Olmak için kıstıkça kisarizEn az harcama yapan baştan 1. ,en fazla harcama yapan sondan 1.![]()
En az harcama yapanı guzumBiz şimdi en çok harcama yapanı mi en az harcama yapanı mi seçeceğiz kafam karıştı![]()
29 eylülden itibaren alcaz canım, o 2 gün harcamadın mı yoksaEfenim arkadaşlar haftalık harcamamı yazıyorum.
1 Ekim'den itibaren 3.150.25 TL harcamışım kızıma öğlen yemeği için her gün 100 TL veriyorum 500 TL de eklersek 3.650.25 TL ile diğer yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.![]()
Aa ben 1 Ekim sanıyordum hemen paylaşıyorum ben hafta başından beri yazdım aslında29 eylülden itibaren alcaz canım, o 2 gün harcamadın mı yoksa![]()
Çıbık aldığın kıyafeti de harcamaya ekle çıbıkalbatroza benimde 29 Eylül 5 Ekim arası harcamam 5.170 TL.
Bi 1860 TL gibi bir harcamam daha var kıyafet istedim netten daha elime ulaşmadı iade etme ihtimalim var o yüzden sayılır mı sayılmaz mı bilemedim ekstra yazayım dedimolurda iade etmezsem 7030 TL harcamış oluyorm.
Iı ı katiyen eklemem hshs halen elime geçmedi sonuçtaÇıbık aldığın kıyafeti de harcamaya ekle çıbık![]()
Aaa ama ben internetten aldığım ama elime ulaşmayan herşeyi yazdıydım gııııIı ı katiyen eklemem hshs halen elime geçmedi sonuçtaamannnn Allah'ım birincilik mi geliyor yoksaaaaa
![]()