Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Diyet yapmasan bile sporla vücudun şekilleniyordur ne güzel.
Benim de spora ihtiyacım var hamilelik öncesi 57 kiloydum ama şu an olduğum 57 kilo arasında çok fark var 🥲 her açıdan çok geniş duruyorum bi de lömbüş lömbüş 😂
Evet spor şekillendiriyor ama sürekli karbonhidratla da olmaz işte pek fazla hem temiz beslenme artı spor ile sıkı bir vücut oluyor kardeşimin 58 kilo ile sıkı sıkıya girdiği pantolana ben 10 kilo fazlamla giriyorum

Ben her yıl bu aylarda ombreleri yeniliyorum saçımda hatta bu hafta randevu alacaktım kuaförümden eşim dedi ne zaman gideceksin dedim ne kuaförü sonuncu oluyorum kardeşimi caydırdım kuaföre gitmekten o parayla git gram al dedim şimdi ben yaptırırsam olur mu?😂
Olurrrr yaptır 😍 sanki her ay mı yaptırıyorsn kardeşine de sürpriz olur 😂😂

Hahahahaha benim kardeşimle kasabim bile aynı ya şehrin farklı yerlerinde oturmamiza rağmen :KK70: aynı gün gidin işte sonra bi yerde oturup üstüne bi kahve de için 😂
Ama kasap uygundur ikiniz de oraya gidiyorsunuzdur benim kuaför pahalı kardeşiminki daha uygun o oraya gidiyor ama benimki artık biliyor beni

Sen mi kardeşine uysan bu durumda ne yapsan 😂
Yok uyamam ombre var ombre var herkes güzel yapamıyor benim kuaför geçen sene kolu kırıldı ameliyat oldu yanındaki eleman yaptı berbat oldu yani başkasına göre güzel ama benim için o berbattı belime kadar olan saçlarımı kestirdim omuz hizası her yere yaptıramam o yüzden

Yok uyamam ombre var ombre var herkes güzel yapamıyor benim kuaför geçen sene kolu kırıldı ameliyat oldu yanındaki eleman yaptı berbat oldu yani başkasına göre güzel ama benim için o berbattı belime kadar olan saçlarımı kestirdim omuz hizası her yere yaptıramam o yüzden
Yaa kıyamam 🥲 sen kendi kuaförünle devam et en iyisi 😍

Back
X