- 20 Mayıs 2024
- 1.657
- 8.768
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık biri için saçlar önemli ya o yüzden yap yani hdhdhdhGaza getirme beni lütfenVaryemez olsa kız o parayla altın al der benim kafam da öyle diyor eşime de dedim ben altın alıcam o parayla
![]()
Aynen aynen o gün Bayramı olsun diğer günler kemerleri sıksın geneNe olacaksa olsun inceldiği yerden kopsun diyorsun yani![]()
Açık değilim ama ombreyi sarıyı çok seviyorumAçık biri için saçlar önemli ya o yüzden yap yani hdhdhdh
Aynen aynen o gün Bayramı olsun diğer günler kemerleri sıksın gene![]()
Pankeke çikolata da sürmüş tam benden o ya bir de muz al sana yaş pastaSabah sabah karşıma çıkan![]()
Dün saçını atınca açık sandım bendeAçık değilim ama ombreyi sarıyı çok seviyorum
Benim de beyazlarım çıkmaya başladı sırf beyaz da çok güzel duruyor ayrı havalı sarıya dönmesi de kolaybemde beyazlarımı uzattım baya çok beyazım çok dogal duruyorumsonra kestirecegim
Burayı erkek de okuyorsa bilemiyorum yaniDün saçını atınca açık sandım bendeolsun ben yinede yapmandan yanayım hdhdhdh
işte bende uzatiyorum kolaylık olsun açici kullanmadan direk koyu sari yada küllü kumral yapabilirim.:)Benim de beyazlarım çıkmaya başladı sırf beyaz da çok güzel duruyor ayrı havalı sarıya dönmesi de kolay![]()
bende kartı evde biraktim harcamamak içinBankamatiğe gittim kartı yerleştirdim bakiyeyi gördüm geri çıkardım![]()
Benim de beyazlarım çıkmaya başladı sırf beyaz da çok güzel duruyor ayrı havalı sarıya dönmesi de kolay![]()
Benim saçlarımda beyazlık yok henüzbemde beyazlarımı uzattım baya çok beyazım çok dogal duruyorumsonra kestirecegim
Benim saçlarım babama çekmiş babamın bembeyaz annemin şurda 5 yıldır beyazlar başladı eşime akşam gösteriyorum bak beyazlarıma ok işaretiyle kendini gösteriyor nasıl da biliyor ama yaBenim saçlarımda beyazlık yok henüz
sanırım soya çekimden kaynaklı
O kadar eziyete rağmen iyi dayandılar![]()
Kız olsun beyazlasın şimdi beyazları grimsi sarı yapıyorlar çok havalı oluyor ben o gri sarıyı tutturmak için kaç saat kuaförde bekliyorumBenim saçlarımda çok beyaz var. Genetik kesinlikle taş kınayla kendim boyayacağım![]()
Benim tipime sarı hiç gitmez yaKız olsun beyazlasın şimdi beyazları grimsi sarı yapıyorlar çok havalı oluyor ben o gri sarıyı tutturmak için kaç saat kuaförde bekliyorumbeyazlayinca kolay oluyor o sari
Insanın kendini bilmesi ne güzelBenim saçlarım babama çekmiş babamın bembeyaz annemin şurda 5 yıldır beyazlar başladı eşime akşam gösteriyorum bak beyazlarıma ok işaretiyle kendini gösteriyor nasıl da biliyor ama ya![]()