- 20 Mayıs 2024
- 1.698
- 8.917
- 78
Ben çok birikim yapamıyorum bu süreçte ama topiğini takip etmek isterimOlur farketmez birikim bildirimi yapan olursa eklerim tabloya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok birikim yapamıyorum bu süreçte ama topiğini takip etmek isterimOlur farketmez birikim bildirimi yapan olursa eklerim tabloya![]()
Yan komşuyum benBen çok birikim yapamıyorum bu süreçte ama topiğini takip etmek isterimpaylaşır mısın
![]()
Para çok olunca Allah şaşırtmasın biz de paramız bol olsa da daha çok sokak hayvanlarını besleyebilsek tedavi ettirebilsek diyoruz.
Allah kimseyi akıl fukarası yapmasın ne diyeyim
Sana sürpriz yap demiştim bak gör o yaptı sürpriziiKardeşimi saçlarını boyatma konusunda ikna ettiğimi sanıyordumbugün yeğenime bakıyorum
![]()
Yok dedi bana o yaptırcam diyeSana sürpriz yap demiştim bak gör o yaptı sürprizii![]()
O kadar vergiler yetmiyor aksatmadan vergimizi veriyoruz bu nedir ya
Ben de şu an çalışmıyorumHanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?
Biraz kendimden bahsetmem gerekirse şu an çalışmıyorum ve düzenli büyük bir gelirim vs yok (kira gibi)
harçlıklarım var
Ben ne paylaşsam bilemedim
Alabildiğim zaman altın alıyorum
Çarşı pazar harcamaları da paylaşabilirim sanırım, öyle anladım
MaşallahBen de şu an çalışmıyorum
Eşim tek çalışan
Kendime ait bazı borçlarım var ve evin günlük alışverişini, oğlumun eksiklerini çoğunlukla ben alıyorum.
Yani harçlıklarla ayı döndürüyorum![]()
Aynı durumdayızMaşallahBorçlarınızı kolaylıkla ödeyin inşallah Benim de eşim tek çalışan.
Şimdi bir de bebek alışverişi yapıyoruz. Altın filan alamıyorum gerçi ama olsun sağlık olsun![]()
MerhabalarHanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?
Biraz kendimden bahsetmem gerekirse şu an çalışmıyorum ve düzenli büyük bir gelirim vs yok (kira gibi)
harçlıklarım var
MerhabaaHanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?
harçlıklarım var