• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

🤣🤣🤣🤣🤣
Allah kimseyi akıl fukarası yapmasın ne diyeyim

Eklentiler

• Screenshot_20251031-113433_Instagram.webp
    Screenshot_20251031-113433_Instagram.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 60
Hanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?😊
Biraz kendimden bahsetmem gerekirse şu an çalışmıyorum ve düzenli büyük bir gelirim vs yok (kira gibi)
harçlıklarım var
Ben ne paylaşsam bilemedim😄😄
Alabildiğim zaman altın alıyorum🌺
Çarşı pazar harcamaları da paylaşabilirim sanırım, öyle anladım

Hanımlar size sorum, bu topikte düzenli olarak hangi paylaşımları yapıyorsunuz?😊
Biraz kendimden bahsetmem gerekirse şu an çalışmıyorum ve düzenli büyük bir gelirim vs yok (kira gibi)
harçlıklarım var
Ben de şu an çalışmıyorum
Eşim tek çalışan
Kendime ait bazı borçlarım var ve evin günlük alışverişini, oğlumun eksiklerini çoğunlukla ben alıyorum.
Yani harçlıklarla ayı döndürüyorum 🫶😂

Ben de şu an çalışmıyorum
Eşim tek çalışan
Kendime ait bazı borçlarım var ve evin günlük alışverişini, oğlumun eksiklerini çoğunlukla ben alıyorum.
Yani harçlıklarla ayı döndürüyorum 🫶😂
Maşallah🥰 Borçlarınızı kolaylıkla ödeyin inşallah Benim de eşim tek çalışan.
Şimdi bir de bebek alışverişi yapıyoruz. Altın filan alamıyorum gerçi ama olsun sağlık olsun🌸

Maşallah🥰 Borçlarınızı kolaylıkla ödeyin inşallah Benim de eşim tek çalışan.
Şimdi bir de bebek alışverişi yapıyoruz. Altın filan alamıyorum gerçi ama olsun sağlık olsun🌸
Aynı durumdayız ❤️ sağlık olsun yeter gerisi zamanla hallolur Allahın izniyle 🌸

harçlıklarım var
Merhabalar 🌺
Bende çalışmıyorum eşimin verdiklerini döndürüyorm işte. Buraya da günlük çarşı pazar ihtiyaç olan harcamalari ve birikim adına yaptıklarimizi yazıp paylaşıyorz gereksiz harcamalarda birbirimizi frenliyoruz faln bu tarz paylaşımları yapıyoruz sen de zamanla alışırsın zaten😂

harçlıklarım var
Merhabaa💕 Ben şu an çalışmıyorum ama gelirim var, o da yakında bitecek. O bitmeden birikim yapmaya çalışıyorum.
Konuyu açmaktaki amacım, her yönden sadeleşip, daha az harcama yapmaktı. Ama bazı ekstra harcamalarım çıktı ve düzenli yapamadım. En son, bu harcama yarışmamızla, frenledim kendimi.
Genelde yaptığım veya yapmadığım harcamaları ve birikim hedeflerimi yazıyorum.

Kızlar benim bu haftaki harcamalarım:
1500 TL ayakkabı
376 TL gömlek
70 TL üzüm
Toplam 2576 lira harcadım.
Ekim ayı toplam harcamam üç aşağı beş yukarı 23 bin. Küsüratlari da olabilir.
Birikim olarak iki cumhuriyet altını.39800 sen almıştım, şu an biraz daha düşük. Eline para geçtikçe alacağım inşallah.

Back
X